Bugetarii se bucură de vacanţe de lux în Las Vegas pe banii statului. Pentru o singură persoană s-au cheltuit 9.500 de dolari

În timp ce românii se plâng că salariile nu le acoperă cheltuielile zilnice, bugetarii se bucură de vacanţe de lux în SUA pe bani publici. Pentru o singură persoană, statul a cheltuit cel puţin 9.500 de dolari.
Filip Stan
13 iul. 2022, 23:30
Bugetarii se bucură de vacanţe de lux în Las Vegas pe banii statului. Pentru o singură persoană s-au cheltuit 9.500 de dolari

Bugetarii se bucură de vacanţe de lux în Las Vegas, Los Angeles, New York și Washington pe banii statului. Sub pretextul unei călătorii de afaceri, mai mulţi angajaţi de la Consiliile Județene Neamț și Ilfov, Romgaz, ANRE şi Poşta Română s-au bucurat de două săptămâni de vis în SUA, potrivit celor de la G4media.

Bugetarii, vacanţe de lux în SUA. Pe ce se duc banii statului

Citeşte şi COD FISCAL 2022. Modificări importante pentru banii românilor, proiectul a fost modificat de Guvern DOCUMENT

Aşa cum spuneam mai sus, Poşta Română se află printre instituţiile care au trimis un angajat în SUA. Reprezentanţii Poştei au venit şi cu explicaţii. Potrivit acestora, contractul a fost încheiat și achitat în anul 2020, iar decizia semnării lui a fost luată de persoane care nu mai sunt angajate ale Poștei Române.

„Astfel, menționăm că managementul actual a încercat rezilierea înțelegerii, nereprezentând o prioritate, însă partenerul contractual nu a acceptat această solicitare, motiv pentru care Poșta Română a fost obligată să asigure, conform contractului, prezența la acest eveniment”, au afirmat reprezentanții Poștei Române, potrivit sursei citate.

Cea mai mare delegaţie a fost de şase persoane şi a fost trimisă în SUA a avut-o Romgaz, companie cu capital majoritar de stat.

„Menționăm că acest eveniment a fost (…) achitat în proporție de aproximativ 85% înainte de pandemie, motivul decalării misiunii fiind situația de urgență la nivel global cauzată de pandemia de COVID-19. În cadrul misiunii socio-economice au avut loc o serie de întâlniri între reprezentații delegației cu oameni de afaceri şi oficiali guvernamentali din SUA şi România.(…) Scopul organizării acestor evenimente a fost schimbul de informații și expertiză în vederea dezbaterii și soluționării unor probleme recurente.”, au transmis reprezentanţii instituţiei.

ANRE este o altă instituţie care şi-a trimis în vacanţă angajaţii. Reprezentanţii săi nu au oferit încă nicio explicaţie privind deplasarea de peste ocean.

Totul ar fi fost organizat de o firmă privată, Grupul de Presă MediaUno, în colaborare cu Institutul Național de Statistică, potrivit celor de la G4media.

Citeşte şi Inflaţie record în SUA. Este cea mai mare creştere a preţurilor din ultimii 40 de ani

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
S-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! „Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!”
Fanatik.ro
De câte ori e bine să folosești aceeași lamă de ras. Greșeala pe care multe persoane o fac
Capital.ro
Ungurii au blocat totul. S-a mers foarte departe!
Playtech.ro
DOLIU în sportul românesc. Fanii sunt în LACRIMI! A MURIT un TITAN!
DailyBusiness
ATENȚIE! Este ultima zi când puteți depune documentul. De mâine se primesc amenzi!
Adevarul
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un depozit de deșeuri
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Se schimbă plăcuțele de înmatriculare, veste importantă pentru toți șoferii
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
Cancan.ro
BREAKING | Radu Mazăre, eliberat din închisoare! Decizia este definitivă
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
EXCLUSIV: Cât costă o masă de șase persoane într-un restaurant din Londra. Prețurile sunt la fel ca în București
Capital.ro
Rămâi pe loc fără permis de conducere. INTERZIS în toată România
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
"L-aş omorî!" Mărturiile pline de durere ale părinților criminalului Mariei, fetița de 8 ani găsită moartă în pădure
substantial.ro
Cum să crești și să îngrijești orhideea fluture acasă: îngrășăminte naturale și sfaturi de la un florar profesionist
MediaFlux
DOLIU la HOLLYWOOD! A fost ÎMPUȘCAT MORTAL
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'