Bugetul Primăriei sectorului 1 a fost ADOPTAT. Care sunt priorităţile pentru anul 2016

Consiliul Local Sector 1 a adoptat, în ședința de vineri, proiectul de hotărâre privind bugetul general consolidat de venituri și cheltuieli pe anul 2016.

05 feb. 2016, 17:24
Bugetul Primăriei sectorului 1 a fost ADOPTAT. Care sunt priorităţile pentru anul 2016

Bugetul Sectorului 1 a fost postat pe site-ul instituției, încă din data de 15 ianuarie, pentru a fi supus dezbaterii publice și adus la cunoștință cetățenilor Sectorului 1.

Primăria Sectorului 1 a alocat în acest an aproximativ 1/3 din bugetul local pentru investiţii majore menite să continue dezvoltarea comunității din această zonă administrativă. Astfel, în anul 2016 bugetul general consolidat al Sectorului 1 este de peste 1,5 miliarde lei, din care peste 500 milioane lei au fost alocaţi pentru proiecte de investiţii.

VEZI AICI PROIECTUL DE BUGET PE ANUL 2016

„Fără infrastructură, fără investiţii eficiente nu putem vorbi de dezvoltare economică. De aceea, și în 2016, am orientat bugetul local către o utilizare rațională a banului public și către proiecte de investiții majore menite să genereze prosperitate pentru comunitatea locală”, a declarat Viceprimarul Sectorului 1, Vasile Moțoc.

Finalizarea programului de reabilitare termică a blocurilor, modernizarea unităților școlare și identificarea de soluții locative pentru persoanele evacuate din casele naționalizate și pentru cele cu venituri reduse sunt numai câteva dintre prioritățile administrației locale pentru anul 2016.

VEZI ŞI Cum arată sediul RENOVAT al Primăriei Sectorului 1 FOTO