Bugetul total pentru organizarea ALEGERILOR PREZIDENŢIALE este de 192.400.000 lei

Publicat: Marţi, 26 August 2014 20:50 // Actualizat: Marţi, 26 August 2014 21:39 // Sursa: romaniatv.net

Guvernul a aprobat, în şedinţa de marţi, un proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului şi a structurii cheltuielilor necesare pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor prezidenţiale, bugetul total fiind de 192.400 mii lei, informează Biroul de presă al Executivului, transmite Agerpres.

Prin Hotărârea aprobată de Guvern, 166.778 mii lei revin MAI, 47.058 mii lei pentru Secretariatul General al Guvernului, 10.694 mii lei pentru Autoritatea Electorală Permanentă, 7.735 mii lei pentru Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi 4.270 mii lei pentru MAE.

Executivul a aprobat mai multe hotărâri privind stabilirea măsurilor pentru buna organizare şi desfăşurare a alegerilor prezidenţiale, pentru aprobarea modelului, dimensiunilor şi a condiţiilor de tipărire ale buletinului de vot care va fi folosit, modelul, condiţiile de tipărire, de gestionare şi de utilizare a timbrului autocolant, aprobarea modelului copiei de pe lista electorală permanentă, a modelelor tabelelor electorale şi a modelului declaraţiei pe propria răspundere care vor fi folosite la alegeri.

De asemenea, Guvernul a adoptat şi hotărâri pentru aprobarea modelelor ştampilelor birourilor electorale, a modelului ştampilei de control a secţiilor de votare şi a modelului ştampilei cu menţiunea 'VOTAT' care vor fi folosite la alegerile prezidenţiale din noiembrie, dar şi privind stabilirea modelelor proceselor-verbale de consemnare şi centralizare a rezultatelor votării pentru alegerea preşedintelui României.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 aug 21:45
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Bit.Do/RoML

Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://Bit.Do/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://Bit.Do/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://Bit.Do/RoML
26 aug 21:32
...pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor prezidenţiale, bugetul total fiind de 192. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
26 aug 21:13
26 aug 20:59
...necesare pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor prezidenţiale, bugetul total fiind de …read more ...
1
EUR
4.8397
RON
07 Jul
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H