Buldogii lui Lady Gaga au fost furaţi, iar persoana însărcinată cu plimbatul acestora, împuşcată în piept în plină stradă

Ryan Fischer, în vârstă de 30 de ani, este pet sitter-ul lui Lady Gaga. În timp ce plimba cei trei buldogi francezi ai vedetei, Koji, Miss Asia și Gustavo, în Los Angeles, acesta a fost împuşcat în piept de doi bărbaţi. Ryan a fost transportat la spital în stare gravă.

25 feb. 2021, 17:04

Buldogii lui Lady Gaga, furaţi. Totodată, atacatorii au furat şi doi dintre cei trei câini ai vedetei. Cel de-al treilea buldog, Miss Asia, a reușit să fugă și a fost recuperat ulterior de poliție. Poliţiştii au înfăşurat-o pe Miss Asia într-o pătură și au aşezat-o pe bancheta din spatele maşinii de Poliţie, informează Daily Mail.

Buldogii lui Lady Gaga furaţi. Această specie poate ajunge până la 10.000 de dolari

Nu este clar dacă atacatorii au vizat câinii în mod special. Buldogii francezi sunt foarte căutaţi și se vând în medie între 1.500 și 3.000 dolari. Cei cu pedigree se vând cu până la 10.000 de dolari.

Poliția l-a găsit pe Fischer conștient, dar respirând cu mare greutate. El a fost transportat la spital în stare gravă. Miss Asia a fost dusă la sediul central de la Hollywood, de unde ulterior a fost ridicată de una dintre gărzile de corp ale lui Lady Gaga.

Citeste si În ce maşină era să moară Tiger Woods. Bolidul pe care îl conducea celebrul sportiv costă mai puţin de 50.000 de dolari FOTO

Fischer a avut grijă de cei trei câini în timp ce Gaga este plecată în Italia.

Polițiștii i-au descris pe suspecți ca fiind doi bărbaţi de culoare, care purtau șepci de baseball. Aceştia au fugit de la fața locului spre nord, pe bulevardul Sierra Bonita, cu un BMW alb, au declarat poliţiştii.

Citeste si Actorul Gérard Depardieu, inculpat pentru viol şi agresiune sexuală


loading...