În ce maşină era să moară Tiger Woods. Bolidul pe care îl conducea celebrul sportiv costă mai puţin de 50.000 de dolari FOTO

Tiger Woods a fost implicat marți într-un accident de mașină în Los Angeles, suferind răni grave la ambele picioare, în timp ce salvatorii au folosit un aparat de descarcerare pentru a-l scoate pe sportiv din fiarele contorsioante.

24 feb. 2021, 12:37

Tiger Woods a trecut pe lângă moarte şi multă lume se întreabă ce marcă şi ce tip era maşina care i-a salvat viaţa super-starului sau, în funcţie de unghiul privitorului, în care era să-şi pairdă viaţa. Maşina la volanul căruia se afla celebrul sportiv marţi dimineaţă, la ora 07.15, era un Hyundai Genesis GV80, al căruit preţ de bază este de 48.900 dolari, o maşină surprinzător de ieftină pentru un sportiv obişnuit cu luxul şi a cărui avere este estimată la 800 milioane dolari.

Echipa Genesis a fost întristată să afle că Tiger Woods a avut un accident într-un GV80. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă acum către Tiger și familia sa„, a transmis purtătorul de cuvânt al Genesis, Jarred Pellat, într-un comunicat dat publicităţii la scurtă vreme după accident.

Citeşte şi Anunţ istoric: mașinile hibride şi electrice au depăşit în premieră înmatriculările diesel în Europa. Top vânzări

Woods a promovat Genesis weekendul trecut în timpul turneului de golf PGA Tour Genesis Invitational, în cadrul căruia câștigătorul, Max Homa, a primit un GV80 nou-nouţ.

Genesis GV80 din 2021 are un preț de pornire de aproape 50.000 de dolari. Are un ecran tactil orizontal de 36 cm pe consola centrală și un panou de instrumente digital de 20 cm. Între altele, mai are zece airbag-uri, un sistem de avertizare de coliziune frontală, dar  și o cameră interioară care avertizează șoferul dacă adoarme, după cum scrie USA Today.

GV80, care a primit aprecieri din partea criticilor pentru design, concurează pe segmentul său cu vehicule precum Jeep Grand Cherokee, Mercedes GLE, BMW X5 și Lincoln Aviator. Este oferit de producător în versiuni cu două sau trei rânduri de scaune.

Citeşte şi Apple suspendă negocierile cu Hyundai şi Kia pentru a construi o maşină autonomă după ce informaţia a ajuns în presă