BULETINE DE VOT care au devenit VIRALE. Cum pun românii ştampila pe candidaţi

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Considerând că niciunul dintre candidații din acest an la alegerile prezidențiale 2014 nu merită votul lui, bărbatul a hotărât să-și facă singur un chenar în care să pună ștampila de vot. Nu a fost singurul care a apelat la o astfel de frondă. 

16 nov. 2014, 10:02

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Un român supărat a desenat un al cincisprezecelea chenar, în care a scris un mesaj care poate fi cu ușurință considerat intrigant: „Eu nu am nimic cu voi da să vă trăznească Dumnezeu pe toți”. Imediat după ce și-a editat singur „candidatul” în pătrățelul desenat cu pixul, bărbatul a și pus ștampila cu mențiunea „VOTAT”. La final, ca să poată imortaliza momentul, lugojeanul a făcut și o fotografie buletinului de vot, care a primit deja mai multe aprecieri pe rețelele de socializare.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Din cei 14 candidaţi, un român l-a ales pe al 15-lea. A decis că fotoliul de la Cotroceni ar trebui ocupat de un nume cu rezonanţă globală. Şi a pus ştampila pe Neslon Mondialu’

Poza cu buletinul de vot a devenit virală. Un alt alegător a ţinut să transforme lista candidaţilor în. scrisoare de protest. De fiecare dată când România a ales, a răsărit câte un candidat surpriză. Fără să mişte un muşchi, Chuck Norris a fost votat şi la Europarlamentare şi pentru Parlamentul României. Acolo ar fi trebuit să fie coleg, potrivit unui alt alegător, cu Vlad Ţepeş. Toate aceste voturi au fost anulate.

 

Este o adevărată „tradiţie” în acest sens. În 2012, înn loc să voteze vreunul dintre candidaţii partidelor pentru primăria sectorului şase, alegătorul a folosit buletinul de vot pentru a trimite un mesaj guvernanţilor. 

„Într-o zi, mâna de lucru o să vă strângă de gât!”, spune mesajul. Alegătorul a fotografia mai apoi opera şi a postat-o pe Facebook. Rămâne de văzut acum dacă guvernanţii au recepţionat avertismentul.