Bulgaria caută soluţii pentru a atrage mai mulţi turişti români

Companiile de turism din Bulgaria vor să găsească la un forum organizat de autorităţile de la Sofia şi două asociaţii din domeniu soluţii pentru atragerea turiştilor din România, în contextul declinului alarmant al vizitatorilor români raportat de hotelurile de pe coasta bulgărească a Mării Negre.

RomaniaTV.net
02 feb. 2012, 13:55
Bulgaria caută soluţii pentru a atrage mai mulţi turişti români

Forumul, la care participă şi mai multe companii din România, se desfăşoară joi şi vineri în oraşul Veliko Tarnovo şi este organizat de Ministerul Economiei, Energiei şi Turismului, Uniunea pentru Turism SPA şi Asociaţia Proprietarilor Bulgari de Hoteluri şi Restaurante, potrivit postului TV local bTV, citat de Novinite.

Companiile din România participă pentru detalii despre prezentarea Bulgariei ca destinaţie turistică pentru întreg anul.

Organizatorii au declarat că obiectivul este promovarea Bulgariei pe piaţa din România, una dintre priorităţile sectorului de turism.

Proprietarii de hoteluri au raportat scădere alarmantă a numărului de turişti români din regiunea de nord a coastei bulgăreşti a Mării Negre, principala destinaţie a vizitatorilor români în Bulgaria.