Bunea Stancu, baronul de Brăila, a ieşit din închisoare după doar 2 luni executate, din pedeapsa de 3 ani şi 8 luni

Gheorghe Bunea Stancu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila, a fost eliberat conditionat dupa doar doua luni de inchisoare in Penitenciarul Focsani, unde executa o pedeapsa de 3 ani si 8 luni pentru conflict de interese.

23 aug. 2019, 14:38
Bunea Stancu, baronul de Brăila, a ieşit din închisoare după doar 2 luni executate, din pedeapsa de 3 ani şi 8 luni

Bunea Stancu a iesit din inchisoare joi, 22 august, dupa ce Tribunalul Galati a respins contestatia DNA Galati la decizia Judecatoriei Galati de eliberare conditionata, pronuntata pe 17 august, scrie site-ul DeBraila.ro.

In total, Gheorghe Bunea Stancu a executat mai putin de doua luni de inchisoare, intrucat a fost incarcerat pe 28 iunie, in urma sentintei definitive a Curtii de Apel Galati.

Fostul sef al CJ Braila a executat doar doua luni din pedeapsa intrucat i s-au aplicat prevederile Codului Penal referitoare la contopirea pedepselor pentru infractiuni concurente, tinand cont ca infractiunea pentru care a primit pedeapsa de 3 ani si 8 luni a fost savarsita inainte de condamnare definitiva in dosarul „Mita la PSD” (n.r. aprilie 2015), care l-a trimis pentru 3 ani in inchisoare (n.r. pentru infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie ), din care a ispasit 1 an si 4 luni.


loading...
Partenerii noștri