Bunica care şi-a înjurat nepoatele îşi justifică „ieşirea nervoasă” VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Femeia din Capitală care a scandalizat opinia publică cu felul în care-şi înjura nepoatele a recunoscut că au lăsat-o nervii. Bătrâna a fost sinceră cu jurnaliştii România TV, crezând că stă de vorbă cu reprezentanţii unei fundaţii.

RomaniaTV.net
19 iul. 2012, 11:05
Bunica care şi-a înjurat nepoatele îşi justifică „ieşirea nervoasă” VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Iadul în care trăiau cele două fetiţe a fost filmat cu telefonul mobil de un telespectator şi a fost difuzat în urmă cu trei zile de România TV.

Pentru a putea vorbi cu bătrâna, jurnaliştii s-au prezentat ca fiind din partea unei fundaţii dornice să o ajute să treacă peste momentele grele. Femeia a recunoscut tot.

Da. Eu eram nervoasă. Supărată. Aia mică sărea în pat. Mi-era frică să nu se lovească. Am probleme de coloană, sunt operată la picior. Eu sunt o femeie care merg la biserică, mă duc la măicuţe, merg la slujbe. Şi de Dumnezeu se leagă multă lume„, a declarat femeia.

Vorbele cu care femeia îşi gratula nepoatele nu conţineau, însă, nimic creştin. „Dă-te jos că te omor! Dă-te jos! Fir-ar al dracu să fii! Ai spume pe tine? Ce-ţi lipsea? Spumele? Bătaia? Ce-ţi lipsea? Fir-ar al dracu şi tu si căţeaua aialaltă împuţită! Mânca-o-ar viermii şi pe ea şi pe mă-ta şi pe tati. Să vă mănânce viermii!”, le spune bunica nepoatelor.

Drama fetiţelor a luat sfârşit în urmă cu două zile, atunci când ele au fost luate de autorităţi.