Bunica din România care a rupt TikTok-ul în două. Are 74 de ani și videoclipurile ei au zeci de milioane de vizualizări

TikTok, aplicația care este asociată cu preocupările tinerilor din ziua de astăzi, este cea care a făcut-o celebră în România pe bunica Gherghina. Femeia de 74 de ani, din Teleorman, are mai mult de jumătate de milion de urmăritori, iar videoclipurile sale au adunat milioane de vizualizări.

06 iul. 2023, 16:41
Bunica din România care a rupt TikTok-ul în două. Are 74 de ani și videoclipurile ei au zeci de milioane de vizualizări

Ideea că TikTok este exclusiv o aplicație destinată tinerilor a fost spulberată de o bunicuță din Teleorman, care a reușit să adune milioane de vizualizări, cu videoclipurile pe care le-a încărcat. Totul a început în urmă cu doi ani, când o nepoată a avut inspirația să încarce pe TikTok un videoclip cu bunica ei, acesta având un număr foarte mare de vizualizări. Pentru bunica Gherghina, drumul de urmat a fost foarte clar, din acel moment.

Citește și  Theo Rose, dezvăluiri despre viața de mamă. Cum se descurcă cu creșterea lui Sasha. „Pac, am găsit schema!”

În vârstă de 74 de ani, bunicuța este ”verde”, are o energie debordantă și, chiar după doi ani de TikTok pare prinsă de febra aplicației care i-a schimbat viața la bătrânețe.

“Nu m-am gândit! Aveam 72 de ani când m-am apucat de Tik Tok! Nu m-am gândit niciodată să ajung într-un platou de televiziune! Nu! Nu mi-am imaginat! E o tehnologie nemaipomenită! Cine i-a dat viață să îi trăiască sufletul! E ceva minunat! Să întâlnești oameni minunați, să stai de vorbă, să vezi atâtea emisiuni, e special! E bine cu tehnologia asta!”, a declarat bunicuța, citată de KanalD.

După apariția pe TikTok, bătrâna a scăpat de grijile financiare, până în acel moment descurcându-se doar cu banii din pensia de 1500 de lei pe care o are. Mai mult, ea a fost invitată la foarte multe emisiuni TV,  descoperind, practic, o nouă lume.

Citește și  Ce faci dacă ai găsit mașina lovită în parcare. Cum poți proceda legal fără a scoate bani din propriul buzunar

”Vinovată” pentru succesul bunicii Gherghina este Cătălina, nepoata ei, cea  pentru care bunica înseamnă totul, ea fiind crescută de aceasta încă de la vârsta de doi ani. Cătălina a intuit potenșialul pe care l-ar putea avea filmulețele cu bunica ei, pe TikTok, dar nu a crezut, în niciun moment, că poate avea un asemenea succes.

“Înseamnă totul fiindcă ea m-a crescut de când aveam doi ani! Înseamnă totul! Vedeam multe persoane că își postează bunicii pe Tik Tok și am vrut și eu să văd cu este! Dintr-o întâmplare am postat-o și pe ea! Dar nu mă gândeam că o să ajungă așa departe! Aveam videoclipuri acolo cu ea în telefon și într-o zi m-am gândit să o postez și am postat-o și încă de la primul videoclip a strâns foarte multe vizualizări!”, a declarat Cătălina, nepoata bunicii Gherghina.

După doi ani de activitate pe TikTok, bunica Gherghina este urmărită de peste 641.000 de persoane, videoclipurile au fost vizionate de zeci de milioane de ori, primind nu mai puțin de 8 milioane de aprecieri.