Bunica lui Alex Velea, în lacrimi pentru că a fost uitată de nepot: „De doi ani n-a mai dat un telefon. Eram datoare la întreținere, n-am bani de medicamente”

Bunica lui Alex Velea a mărturisit în lacrimi că a fost complet uitată de familie inclusiv de nepotul ei, care nu s-a mai interesat de starea ei de doi ani, deși l-a ajutat mereu pe artist.

29 iul. 2021, 13:04

Bunica lui Alex Velea a făcut mărturisiri în lacrimi în cadrul unei emisiuni TV, despre faptul că a fost uitată de întreaga familie și că nimănui nu-i pasă de starea ei. Bunica Virginica susține că nu a mai fost vizitată de trei ani de zile nici de fiul ei, dar nici de noră sau de nepotul ajuns celebru pe care l-a crescut.

Bătrână a dezvăluit că se descurcă foarte greu și câteodată nu are nici cu ce să-și plătească întreținerea, sau cu ce să-și ia medicamente. Bunica lui Alex Velea are dificultăți în a se deplasa din cauza sănătății precare, de aceea singurele persoane la care mai poate apela din când în când sunt doar vecinii.

”Nici nu mă întreabă dacă am bani sau dacă nu am. Eram datoare și la întreținere, pai ce, a mai dat un telefon? Sunt doi ani… și câte am făcut pentru el. De vreo 3 ani nu mai vine nimeni la mine (n.r. nicio rudă), nu întreabă cum mă simt, dacă am bani de medicamente. M-au ajutat vecinii. Dacă m-ar ține picioarele, m-aș duce eu în piață. (…) Fiul meu ce așteaptă.. să ia partamentul… eu acum.. De ce să pățesc așa? Doamne, din câte c******i l-am scos”, a povestit doamna Verginica într-o emisiune TV.

Bunica lui Alex Velea: ”Nu a mai venit, nu a întrebat dacă am nevoie de ceva”

Doamna Virginica este în lacrimi atunci când vorbește despre nepotul ei, faimosul Alex Velea, pe care l-a crescut de când era mic și care acum a uitat-o cu totul.

”Nu a mai venit, nu a întrebat dacă am nevoie de ceva. Nu. Și nici Alex, care e crescut de mine, nu m-a mai întrebat nimeni nimic. Mă ajută vecinii, dar ei habar n-au. Nu știu ce au în capul lor. Eu stau și mă uit și îmi iese sufletul și nu am o lumânare cine să îmi pună. Am făcut sacrificii pentru ei și uite… M-am îmbolnăvit, ducându-mă până la ei… Stau de câțiva ani și mă ajută vecinii. Sunt bolnavă. (…) Câte am făcut și pentru noră… și sunt singură. Dacă îmi iese sufletul, îmi iese”, a declarat bunica lui Alex Velea într-o emisiune de televiziune, conform CanCan, unde puteți afla mai multe despre acest subiect.