Alex Velea îi dă replica lui Fulgy, după ce acesta a afirmat că în studioul lui Velea se consumă substanţe interzise: „Cred că trebuie să mai fie internat cât mai repede. Ar trebui să stea acolo atât cât e nevoie”

După ce Fulgy a declarat, în repetate rânduri, că la studioul lui Alex Velea se consumă substanţe interzise, acesta din urmă i-a dat replica. El consideră că Fulgy are nevoie de tratament timp îndelungat.

22 iul. 2021, 16:36
Alex Velea îi dă replica lui Fulgy, după ce acesta a afirmat că în studioul lui Velea se consumă substanţe interzise: „Cred că trebuie să mai fie internat cât mai repede. Ar trebui să stea acolo atât cât e nevoie”

Alex Velea război cu Fulgy. Fulgy s-a ales cu dosar penal după ce, la sfârşitul lunii mai, a fost prins conducând sub efectul substanţelor halucinogene. Acesta a declarat că se întorcea de la studioul lui Alex Velea unde se fumează şi ar fi inhalat fumul de la cei care fumau iarbă. Fulgy a declarat, la acel moment, că nu mai fumează deoarece ar fi… plictisit de droguri.

Ieri m-am trezit, am fost am mâncat, iar seara pe la șapte opt am fost pe la Alex Velea, am făcut un grătar cu toți băieții de la Golden Boy. De obicei în studiouri, nu la Alex Velea se fumează iarbă. După petrecerea asta frumoasă pe care am dat-o la Alex Velea, eu am plecat cu doi băieți de ai lui care nu aveau niciun drog asupra lor. Atât ei cât și eu am inhalat stând cu oameni care fumează iarbă pentru că v-am spus, eu personal sunt plictisit de ele”, a declarat Fulgy într-un clip pe social-media.

Alex Velea îi dă replica lui Fulgy: „Cred că trebuie să mai fie internat cât mai repede. Ar trebui să stea acolo atât cât e nevoie”

În cadrul unui interviu, Alex Velea a fost întrebat despre conflictul dintre el și Fulgy. Velea s-a rezumat la a spune că reacţia lui Fulgy este urmare a faptului că acesta este bolnav.

Citeste si Moment inedit! Van Damme şi Dani Mocanu dansează, îmbrăţişaţi, pe ritm de manea. Melodia pe care Dani i-a dedicat-o actorului american: „Cum este ziua de Paşte, ca Van Damme nu se mai naşte”

Săracul de el, cred că trebuie să mai fie internat. Cât mai repede, atât cât e nevoie, ar trebui să stea acolo. E bolnav, clar! Nu am ce să spun prea multe despre el, nu ar fi frumos și nici nu îmi place circul. El are o problemă, din păcate tratamentele pe care le-a făcut nu au dat rezultate”, a declarat Alex Velea pentru Fanatik.

Fulgy a reintrat în atenția presei, după ce fiul Clejanilor a fost internat într-o clinică specializată. Recent, tânărul a fost plasat în arest la domiciliu, după ce a agresat un jurnalist și i-a luat telefonul din mână. Apoi, s-a filmat cu telefonul acestuia, transmițându-i amenințări. În urma acestei fapte, a fost plasat în arest la domiciliu.

Fulgy l-a ameninţat cu moartea pe Alex Velea: „Dacă dă ochii cu mine, iau un briceag. Mi-a făcut manevră”

Recent, fiul Clejanilor l-a acuzat pe iubitul Antoniei de faptul că a fost prins de poliţie din cauza faptului că acesta i-ar fi făcut o manevră.

Mi-a făcut manevră Velea, cu permisul. După ce am fumat cu el iarbă, la studio, mi-a zis: „Bă, eu mă duc cu tatăl Antoniei, nu vrei să te lăsăm?” şi i-am zis că nu, mă duc eu singur acasă. Au venit doi şobolani de-ai lui cu mine şi mi-au făcut manevra. Acesta e adevărul. A trecut timpul deja, nu mai pot să dovedesc. Am suferit doar eu, Velea a scăpat de data asta, dar de mine nu scapă.

Ştie toată lumea că eu am droguri la mine, chiar şi acum aş avea droguri. Alex Velea nu a păţit nimic, iar eu am stat chinuit 22 de zile, în loc să mă bucur de viaţă. Nu mi se pare corect, dar eu sunt mai matur decât ei şi trec peste. Dar ăla dacă dă ochii cu mine, să moară familia mea, iau un briceag. Alex Velea dacă mai dă ochii cu mine, vreodată în viaţa lui, să mă salute sau ceva, o să-l bag în cărucior”, a declarat Fulgy la Xtra Night Show.

Citeste si Alex Velea a cerut-o pe Antonia. Cum arată inelul: „A zis “Da”! Te iubesc până dincolo de moarte”