„Bunica” lui Mircea Bravo a tăiat deja porcul cu o lună înainte de Crăciun: „De la 7 dimineața suntem aici. Să aduci lada, că porcu-i în ocol”

"Bunica" lui Mircea Bravo se pregăreşte pentru Sărbătorile de iarnă. Cu o lună înainte de Crăciun, tanti Lenuţa a tăiat deja porcul. Carnea va fi depozitată la concelator până aproape de Ajun.

24 nov. 2022, 14:16
„Bunica” lui Mircea Bravo a tăiat deja porcul cu o lună înainte de Crăciun: „De la 7 dimineața suntem aici. Să aduci lada, că porcu-i în ocol”

Tanti Lenuța, „bunica” lui Mircea Bravo, a început deja pregătirile pentru Crăciun. Dis de dimineață, în gospodăria ei din Chinteni a fost tăiat porcul. Carnea va fi transpormată în bucate alese pentru masa de Crăciun.

Într-un clip realizat de actorul Bogdan Bob Rădulescu în gospodăria ei, tanti Lenuţa a relatat despre pregătirile de Crăciun şi i-a transmis lui Mircea Bravo să îi aducă o lada frigorifică pentru a depozita carnea de porc.

„Să aduci lada, mă, că porcu-i în ocol (…) voi nu participați (la tăiere – n. red.), numa’ cu camera?” i-a transmis tanti Lenuța „nepotului” Mircea Bravo, potrivit zcj.ro.

Citeşte şi: Mircea Bravo vorbește despre viața de om însurat. Prin ce schimbări trece faimosul creator de conținut

 

Cine este tanti Lenuţa, „bunica” lui Mircea Bravo

Tanti Lenuța a devenit cunoscută datorită videoclipurilor lui Mircea Bravo și recent a apărut și în filmul îndrăgitului vlogger.

Citeşte şi: Greutăţile prin care a trecut Mircea Bravo din cauza sărăciei, înainte să devină celebru: „Şase ani am stat fără un dinte, nu aveam bani de dentist”

Lenuța Moldovan, în vârstă de 74 de ani, este originară dub cimuna Chinteni din județul Cluj și apare frecvent în clipurile lui Mircea Bravo. Ea nu este bunica reală a vloggerului, dar se înțeleg foarte bine și în realitate, nu doar atunci când lucrează împreună.

Tanti Lenuța a jucat și în filmul apărut recent în cinematografe, „Mirciulică”. În afară de pelicula în care are unul dintre rolurile principale, femeia mai apare alături de Mircea și în reclame.

Bunica carismatică spune că îi place la București, dar numai în vizită, fiindcă este un oraș aglomerat.

Aceasta a mai spus că experiența a făcut-o să se simtă ca o actrița de la Hollywood. Hainele pe care ea le poartă în videoclipurile luo Mircea Bravo, dar și în filmul „Mirciulică” sunt chiar din propria ei garderobă. Multe dintre costumele populare pe care le poartă sunt cusute chiar de bunicuță.

„Am venit cu garderoba mea. Am venit cu ce am. Am mai multe straie ca la alea de la Hollywood. Foarte multe sunt făcute de mine. Nu pot să le aduc cu mine, să mă gătesc cu ele. Le las la nepoată că și ei îi plac mult”, a dezvăluit tanti Lenuța.