Mircea Bravo vorbește despre viața de om însurat. Prin ce schimbări trece faimosul creator de conținut

Mircea Bravo, detalii despre viața de om însurat. Creatorul de conținut a vorbit despre ce s-a schimbat de când s-a căsătorit.

07 oct. 2022, 11:38
Mircea Bravo vorbește despre viața de om însurat. Prin ce schimbări trece faimosul creator de conținut

Mircea Bravo s-a căsătorit în vara acestui an, iar acum a dat primele detalii despre căsnicia sa. El se simte împlinit de când a făcut acest pas alături de aleasa inimii lui, Georgiana, care este profesoară.

El a spus că îi place viața de căsnicie și a observat că altele sunt prioritățile și perspectivele asupra vieții, dar într-un mod constructiv. Căsătoria nu i-a adus creatorului de conținut schimbări majore în viața profesională, dar se declară un om împlinit de când a renunțat în totalitate la statutul de „burlac”.

„Îmi place viața de căsnicie. Am observat cum prioritățile se schimbă, perspectivele se schimbă, dar într-un mod constructiv. Căsătoria nu mi-a adus schimbări majore înn viața profesională. Mă simt, per total, un om mai împlinit”, a declarat Mircea Bravo.

Citește și: Greutăţile prin care a trecut Mircea Bravo din cauza sărăciei, înainte să devină celebru: „Şase ani am stat fără un dinte, nu aveam bani de dentist”

Creatorul de conținut și-a lansat propriul film-„Mirciulică”

Nici pe plan profesional nu o duce rău, acesta a filmat alături de tanti Lenuța, cea care joacă rolul bunicii sale în mediul online, propriul lungmetraj, care va apărea în cinematografe pe șapte octombrie.

Mircea Bravo are 522 de mii de urmăritori pe Instagram și peste un milion de abonați pe contul de YouTube, chiar dacă la început nu se aștepta la un asemenea succes.

„Nu pot să zic că m-am atașat de la început la succesul pe care îl am acum. Cumva mi-am reglat pe parcurs așteptările în funcție de feedback-ul pe care l-am primit de la public. Utându-mă în urmă, îmi dau seama că de mic mi-a plăcut să fiu în centrul atenției, dar nu acesta a fost scopul în sine”, a declarat acesta.

Citește și: Prima reacţie a lui Mircea Bravo după ce s-a însurat: „Acum am cu cine să împart energia pozitivă”