Bunica lui Theo Rose, show pe TikTok, la 81 de ani. „Are voce frumoasă mamaia dumneavoastră” VIDEO

Theo Rose a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, iar la un moment dat s-a trezit cu bunica ei în platou! Totul se petrecea în timp ce artista tocmai primise o porție de frigănele, desertul pe care mamaia Olimpia i-l făcea mereu în copilărie.

21 feb. 2023, 08:24
Bunica lui Theo Rose, show pe TikTok, la 81 de ani. „Are voce frumoasă mamaia dumneavoastră” VIDEO
Bunica lui Theo Rose, show pe TikTok, la 81 de ani. "Are voce frumoasă mamaia dumneavoastră"

Bunica lui Theo Rose, show pe TikTok, la 81 de ani.  Artista  a mărturisit că bunica ei, deși este o persoană foarte veselă, a intrat în depresie în urmă cu doi ani, supă moartea soţului ei. „Mamaie a intrat în depresie când tataie s-a stins. La câțiva ani după, suferința aia a speriat-o, a făcut-o să se simtă singură”, a spus Theo Rose în emisiunea La Măruţă. „Ea ne-a crescut vesele. Îi datorăm creșterea noastră și educația”, a mai spus artista despre bunica ei.

Citeşte şi: Anghel Damian nu vrea să o ia de soţie pe Theo Rose. Prima reacţie a artistei: „S-au întâmplat repede toate”

Bunica lui Theo Rose, show pe TikTok, la 81 de ani

Theo Rose a dezvăluit că bunica ei este vedetă pe TikTok, datorită surorii sale, Raluca Diaconu, care postează mai mereu clipuri cu cea care le-a crescut. Într-unul dintre clipurile video, mamaia Olimpia cântă împreună cu sora lui Theo Rose. „Ce frumos cântă bunica”, „Plină de viață mamaia”, „Are voce frumoasă mamaia dumneavoastră”, „Doamne, ce bunică frumoasă”, sunt câteva din comentariile primite de Raluca Diaconu pe TikTok.

Citeşte şi: Theo Rose a dezvăluit numele bebelușului: „Vă spun, că nu am secrete. Pe Anghel îl ia cu leșin”

Anghel Damian şi Theo Rose formează un cuplu de nici un an, dar cei doi se pregătesc deja să devină părinţi. Artista este însărcinată în cinci luni şi ar urma să nască la finalul lunii iunie. Artista susţine că nu simte presiune din partea familiei, legată de nuntă, în condiţiile în care este deja gravidă, dar a recunoscut că s-a gândit, împreună cu partenerul ei, să se căsătorească înainte de venirea pe lume a fiului lor. „S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-au văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie… Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede. E… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente”, a mai spus Theo Rose.

@ralucadiaconuofficial Recapitulăm cântece de odinioară 😍 Mamaie, 82 de ani ❤️#misiuneatiktok #5pasidebine #mamaie ♬ sunet original – Raluca Diaconu