Theo Rose a dezvăluit numele bebelușului: „Vă spun, că nu am secrete. Pe Anghel îl ia cu leșin”

Theo Rose a dezvăluit numele bebelușului. Artista va deveni pentru prima oară mamă și este foarte încântată, chiar dacă recunoaște că nu este deloc ușor. Însă, are noroc că partenerul ei o sprijină și este alături de ea.

09 feb. 2023, 16:43
Theo Rose a dezvăluit numele bebelușului: „Vă spun, că nu am secrete. Pe Anghel îl ia cu leșin”
Cea mai mare teamă a lui Theo Rose în al treilea trimestru de sarcină. "Nu ştiu dacă o să mai ţină prea mult"

Theo Rose a dezvăluit numele bebelușului. Cântăreața este o persoană foarte deschisă, ea împărtășește aproape orice cu fanii, la fel s-a întâmplat și cu numele pe care îl va purta băiețelul ei și al lui Anghel Damian. În cadrul unei intervenții la radio, unde a cântat noua piesă cu Rareș Maris, jurata de la „Vocea României” a spus că numele celui mic va fi Sasha Ioan.

Theo Rose a dezvăluit numele bebelușului

Mai mult de atât, vedeta de la Pro TV a mărturisit faptul că Anghel Damian este atât de entuziasmat de sarcina vedetei, încât mai are puțin să leșine când îl vede pe fiul său la controale. „Mai avem 4 luni. Mult a fost, puțin a mai rămas. Mă simt ok. Nu am făcut nimic, ne apucăm peste o lună. Nu mă grăbesc. Îl aștept și pe bebeluș să zică ce părere are. Vă spun, că nu am secrete: Sasha Ioan. E greu de trăit, adică nu-i ușor să fii femeie gravidă.

Te gândești și după naștere, dacă o să fii o mamă potrivită, dacă o să îl iubești suficient de mult, dacă o să fii bună, cum o să te descurci, ce o să învețe el de la tine. Nu mai zic. Mă apucă tot felul de gânduri. Anghel mai mult decât mine. Pe Anghel îl ia cu leșin, pe el îl ia inima la fiecare control, la fiecare atenționare din partea medicului. Că apar tot felul de situații neprevăzute”, a spus Theo Rose la PRO FM.

Citește și: Theo Rose, noi imagini cu burtica de gravidă. Cum arată jurata de la Vocea României însărcinată în cinci luni FOTO

Ce pofte de graviduță are Theo Rose?

Toată lumea știe că femeile gravide devin foarte pofticioase în perioada sarcinii, iar de cele mai multe ori aceste pofte care apar sunt cât se poate de ciudate. Se pare că și celebra cântăreață Theo Rose are parte de cele mai atipice pofte. Iată care e băutura care este nelipsită de pe masa artistei. Aceasta mai are foarte puțin până la momentul în care va naște, dar se pare că a avut parte de o sarcină ușoară, de care a putut să se bucure.

Aceasta a declarat că de când este gravidă consumă foarte multă apă minerală, băutură pe care înainte nu o bea foarte des. Vedeta este cât se poate de fericită, deși afirmă că nu se gândește în momentul de față la căsătorie sau nuntă.

Mamaie e atât de fericită și mă bucur că se întâmplă asta când ea e atât de plină de viață și fericită. Am băut apă minerală mai mult decât am băut în toată viața mea și mănânc puțin mai mult, atât. Nu am pofte extraordinare, nu am fost pretențioasă și nu am avut probleme cu sarcina. Cu toate astea, îmi vine să plâng continuu. Mă abțin totuși.

Nu mi-a zis nimeni nimic de nuntă. Important e să fim fericiți. În biserică m-aș cununa, dar fără petreceri și alte chestii. Am vorbit de asta cu el, mai ales de cununia civilă. Tata și mamaie au știut din prima că e băiețel! A fost o surpriză faptul că este băiat și chiar mi-am dorit tare”, a dezvăluit Theo Rose în emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV.