Soacra Mărioarei Zăvoranu, viaţa de coşmar în vila de la Afumaţi: „M-aş fi aruncat în piscină” VIDEO

Bunica Oanei Zăvoranu, mărturisiri şocante despre Mărioara. Bătrâna a povestit cu lacrimi în ochi pentru emisiunea Cancan.ro clipele de groază trăite în casa mamei Oanei Zăvoranu. Umilită şi bătută pentru că n-a vrut să-i vândă Mărioarei un apartament, bătrâna Fima a mărturisit că a fost chiar pe punctul de a se sinucide în piscina vilei din Afumaţi.

14 sept. 2015, 05:56

Bunica Oanei Zăvoranu, Fima, în vârstă de 92 de ani, a mărturisit pentru CanCan.ro că ani buni a suferit din cauza nurorii ei, Mărioara.

„Daca v-as spune prin ce umilinte ma trecea. Nu stiu cum de nu mi-am pierdut mintile. Muscam limba pana la sange, numai sa evit un scandal. Numai eu stiu cate lacrimi…daca as fi avut posibilitatea, as fi fugit, dar nu puteam”, a povestit bătrâna Fima.

Mărioara îşi luase soacra în îngrijire cu condiţia să-i lase prin testament apartamentul. Ulterior, i-a cerut Fimei să-i facă act de vânzare-cumpărare, însă refuzul bătrânei ar fi înfuriat-o la culme pe Mărioara.

„M-a chemat in sufragerie, era o avocata acolo, si mi-a zis ca trebuie sa schimbam testamentul. Sa fac act de vanzare cumparare sau concesiune. Mi-o dat un hal de… sa nu spun vocabularul, si mi-o dat una in spate si am cazut. Mi-a zis iesi afara bestie!”, şi-a reamintit bunica Oanei Zăvoranu.

Supusă la grele încercări, soacra Mărioarei a povestit că a vrut chiar să-şi pună capăt zilelor.

„Daca n-as fi avut credinta asta m-as fi aruncat in bazin, in piscina! M-am gandit sa fac treaba asta, dar am zis „stai, nebuno!”, esti crestina sau ce esti?”, a mai spus bătrâna.

De când Marioara Zăvoranu s-a stins din viaţă, bătrâna mărturiseşte că şi-a recăpătat liniştea. Are acum o menajeră, plătită de Oana Zăvoranu, care săptămânal îi trimite 300 de lei şi alimente.


loading...