Bunicul Luizei a LUAT FOC la vestea DIICOT: „Să le fie ruşine, sunt plătiţi să îşi facă datoria, am fost minţiţi” VIDEO

Bunicul Luizei Melencu a luat foc la auzul veștii că INML nu a putut identifica ADN -ul din oasele calcinate găsite în pădurea de la Caracal. Acesta a declarat că procurorii DIICOT nu și-au făcut treaba de la începutul anchetei.

17 aug. 2019, 08:00
Bunicul Luizei a LUAT FOC la vestea DIICOT: „Să le fie ruşine, sunt plătiţi să îşi facă datoria, am fost minţiţi”  VIDEO

„INML și-a dat seama în 12- lea ceas că nu procedează corect. Ce să înțelegem, numai anomalii, numai tâmpenii, numai prostii. Domnul Tonel Pop e în permanent contact cu organele de anchetă și a spus că ne contactează dacă apare ceva. Să le fie rușine, sunt plătiți să își facă datoria. În dosarul nostru am fost mințiți, învârtiți. Spun pe proprie răspundere că ei au știut din prima clipă ce se întâmplă la Caracal, ca Luiza a fost răpită”, a declarat bunicul Luizei.

Şi mama Luizei , Monica Melencu, a declarat, pentru România TV, că nu are încredere în raportul INML potrivit căruia nu a putut fi identificat profil ADN de pe oasele din pădure și va cere o expertiză internațională pentru a fi sigură dacă rămășițele aparțin sau nu fiicei sale.

„Concret nu mi-au spus nimic, iar eu cred că normal ar fi fost să vină cineva să ne anunțe și pe noi oficial, nu au anunțat nici măcar în al zecelea ceas să știm despre ce este vorba, iar părerea mea este că fetele sunt vii. Până nu am ceva concret, tu spui că am găsit un dinte, cenușa aceea, concret dacă fac o înmormântare o fac creștinește, ăsta-i copilul meu să știu unde mă duc, dar tu îmi spui că ai găsit că sunt umane între 15 și 19 ani, auzim de 4 luni verdictul acesta”, a declarat aceasta.