Bunicul Luizei acuză o judecătoare de muşamalizare în cazul Caracal

Protest extrem al bunicului Luizei. Stelian Iordache, ajuns la capătul răbdării, amenință că vine la București să-și dea foc. El acuză o judecătoare care se ocupă de procesul lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, că mușamalizează cazul.

19 feb. 2021, 16:58
Bunicul Luizei acuză o judecătoare de muşamalizare în cazul Caracal
Bunicul Luizei acuză o judecătoare de muşamalizare în cazul Caracal

E durere fără margini în familia Luizei Melencu, fata răpită şi sechestrată de Gheorghe Dincă în urmă cu aproape doi ani în Caracal. Rudele fetei sunt revoltate că la mai bine de doi ani de la dispariţia fetei nu ştiu cu certitudine ce s-a întâmplat. Bunicul Luizei intenţionează să vină la Bucureşti să-şi stige durerea.

„Suntem disperaţi pentru că nu am găsit înţelegere nicăieri. Mai mult decât atât, acest dosar a fost repartizat unei judecătoare corupte, am tot dreptul să spun coruptă pentru că dumneaei s-a ocupat de foarte multe cazuri dubioase, de dosarele lui Bercea, a fiului lui Sile Cămătaru. Ne tratează ca pe nişte nimeni. Dacă nu am să găsesc înţelegere să stăm de vorbă pentru că o să stăm de vorbă cu avocatul la domnul ministru al Justiţiei, pentru că ceilalţi care au fost, în frunte cu guvernul Orban, nu au făcut absolut nimic. Ca şi cum nu s-ar fi întâmplat şi n-ar fi existat acest caz Caracal. Dacă nu găsim înţelegere la ministrul Justiţiei, voi recurge la un gest disperat. Am mai făcut-o şi o s-o mai fac o dată. Am fost minţiţi, suntem minţiţi. Statul român nu are niciun interes. Cum să spună judecătoarea „Da’ ce vreţi, să vi le caut eu?”. Nu asta e datoria ta, dar trebuie să scoţi în evidenţă, să afli ce s-a întâmplat în realitate”, a spus bunicul Luizei la România TV.

 

Bunicul Luizei Melencu, fata pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, ameniţă că îşi dă foc: Toți ne-au mințit, inclusiv președintele Iohannis şi DIICOT

Bunicul Luizei Melencu, fata ucisă de Gheorghe Dincă, vrea să își dea foc în faţa Palatului Cotroceni. Stelian Iordache spune că de la dispariţia nepoatei sale fiecare zi din viața lui a devenit un coșmar.

Bunicui Luizei spune că autorităţile ascund adevărul, „inclusiv preşedintele şi DIICOT ne-au minţit”.

Citeşte şi: Familia Luizei, scandal cu jandarmii în fata Tribunalului Olt la un nou termen în dosarul Caracal VIDEO

„Răbdările mele au ajuns la capăt. Nu mai pot să mai suport. Fiecare zi care trece e o perioadă disperată din viaţa mea. Am să vin să-mi dau foc în faţa Palatului Cotroceni. Inclusiv preşedintele şi DIICOT ne-au minţit, şi-au bătut joc de noi. Aduceţi-vă aminte, şi Vasilescu, toţi au ştiut, toţi au avut dovezi clare cu ce s-a întâmplat la Caracal. Dar toţi ascund ceva, adevărul privind dispariţia acestor două fete. Îmi dau foc să vadă domnul Iohannis câtă nedreptate a făcut în ţara asta”, a spus bunicul Luizei Melencu, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Citeşte şi: Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE în cazul Caracal. Avocatul familiei Măceşanu: „Gheorghe Dincă este degeaba în spatele gratiilor”