Familia Luizei, scandal cu jandarmii în fata Tribunalului Olt la un nou termen în dosarul Caracal VIDEO

Familia Luizei nu are linişte până când nu va fi soluţionat dosarul Caracal. Magistraţii încep audierea martorilor celor două parţi în procesul lui Gheorghe Dincă. Rudele Luizei Melencu au făcut scandal la tribunal în momentul în care Gheorghe Dincă şi Fane Risipiţeanu au ajuns cu duba la instanţă.

17 feb. 2021, 11:20
Familia Luizei, scandal cu jandarmii în fata Tribunalului Olt la un nou termen în dosarul Caracal VIDEO
Familia Luizei, scandal cu jandarmii în fata Tribunalului Olt la un nou termen în dosarul Caracal

Astăzi are loc un nou termen în dosarul Caracal, proces în care Gheorghe Dincă este judecat pentru sechestrarea şi uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu. La Tribunalul Olt au ajuns şi rudele celor două fete deoarece la termenul de astăzi ar trebui să înceapă audierea martorilor din ambele tabere. Cel mai probabil iubitul Alexandrei, bunica Luizei, vecini, dar şi persoanele care se aflau în staţia de autobuz în ziua dispariţiei Luizei vor trebui să dea explicaţii în faţa judecătorilor. Rămâne de văzut câţi vor dea declaraţii astăzi.

La Tribunalul Olt au ajuns şi rudele Luizei şi Alexandrei, dar şi Gheorghe Dincă şi Fane Risipiţeanu, care au fost aduşi cu duba de la penitenciar la instanţă.

A fost şi un scandal între rudele Luizei şi jandarmii care asigurau paza la Tribunalul Olt. Mătuşa Luizei a urcat pe gardul care împrejmuieşte Tribunalul Olt pentru a-l vedea pe Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că a sechestrat-o şi ucis-o pe nepoata sa.

„Al dracu’, venişi, ai?!”, a strigat mătuşa Luizei Melencu. Jandarmii au intervenit şi i-au cerut femeii să coboare.

A intervenit şi bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache. A existat şi un schimb de replici între jandarmi şi bunicul Luizei Melencu: „Nu vă cert, dar ajunge odată! Nu vă jignesc, dar fiţi mai cuviincioşi, pentru că voi ne provocaţi să vorbim astfel cu voi!“, i-a spus Stelian Iordache unui jandarm. Apoi acesta i-a reproşat că i-a jignit, numindu-i „papagali”.

 

Dorin Dumitran, despre monstrul din Caracal: Gheorghe Dincă a mărturisit în 33 de pagini cum le-a chinuit pe Luiza şi Alexandra

Dorin Dumitran, profilerul lui Gheorghe Dincă, a declarat că monstrul din Caracal „a scris 33 de pagini despre cum le-a chinuit” pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Profilerul lui Gheorghe Dincă a povestit într-un interviu la alephnews.ro despre monstrul din Caracal că este „un tip care s-a autoizolat progresiv, un dezorganizat, un rudimentar, cu o stimă de sine foarte scăzută, cu o strângere a cercului de relaţii, de prieteni, cunoscuţi, cu o limitare gravă a tot ceea ce ar fi însemnat intruziune în mediul său familial, gospodăresc cred că e mai corect spus aşa, unul cu probleme psihice”.

Dumitran a povestit că atunci când a preluat cazul Caracal „am încercat să văd cum mă simt acolo în acea ambianţă, măsura în care această izolare a fost dorită sau nu, rodul activităţii sale conştiente sau inconştiente, asupra acestor aspecte m-am concentrat”.

Profilerul lui Gheorghe Dincă a declarat că monstrul din Caracal „a scris 33 de pagini despre cele două fete”.

„A descris modul în care a chinuit-o pe Luiza. Are un scris destul de dificil de urmărit. Mi s-a gâtuit vocea. Am chemat doi colegi de la operațiuni speciale să intre în cameră ca să pot să mă liniștesc”, a mai spus Dorin Dumitran.

Profilerul s-a declarat profund impresionat de clipele de groază pe care cele două fete răpite de Gheorghe Dincă, le-au trăit în casa acestuia.

„Am părăsit camera din cauza detaliilor olfactive, revolta victimelor, ritmul zilnic de activitate sexuală, în referire mai ales la Luiza. Am citit multe. Dar m-am oprit ca să pot continua”, a mai spus Dorin Dumitran.

Citeşte şi: Procesul Caracal, în şedinţă secretă. Motivul pentru care dosarul se judecă cu uşile închise

„Pe 8 noiembrie a venit cu detalii despre Alexandra. A scris 33 de pagini despre cele două fete. Este o mare diferență între a declara și a mărturisi. Declarațiile sunt simple. Mărturisirile au în spate trebuința de pedeapsă. Această trebuință de pedeaspă, adică necesitatea ca el să sufere pentru ce a făcut, s-a manifestat la el sporadic, dar foarte interesant”, a explicat Dorin Dumitran.

Citeşte şi: Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE în cazul Caracal. Avocatul familiei Măceşanu: „Gheorghe Dincă este degeaba în spatele gratiilor”