Bunicul Luizei Melencu ameninţă că intră în greva foamei. Ce spune acesta despre atitudinea lui Gheorghe Dincă, la proces

Bunicul Luizei Melencu ameninţă că intră în greva foamei, la un an şi jumătate de la dispariţia nepoatei sale. Revoltat de modul în care decurge procesul lui Gheorghe Dincă, acesta este gata să recurgă la gesturi extreme pentru a atrage atenţia asupra cazului.

24 oct. 2020, 12:57
Bunicul Luizei Melencu ameninţă că intră în greva foamei. Ce spune acesta despre atitudinea lui Gheorghe Dincă, la proces

La ultimul termen al procesului lui Gheorghe Dincă s-a stârnit un adevărat circ în sala de judecată, după ce acesta a mai cerut timp pentru a studia dosarul. A fost un motiv de a mai tergiversa ancheta, după cum susţine familia Luizei Melencu. „Dincă e acelaşi arogant, cu tupeu şi nesimţire. Voia să citească din nou dosarul, iar judecătoarea i-a explicat că nu mai are ce să citească, ultima oară a semnat că se documentase, că studiase dosarul„, a spus bunicul Luizei, la România TV.”

Vreau să atrag atenţia ministrului Justitiei că dacă acest caz nu se va judeca cu sinceritate, eu am să merg în faţa Palatului Justiţiei şi promit că o să fac greva foamei. Vreau să aflăm în realiate ce s-a întamplat cu Luiza şi Alexandra„, a mai spus bunicul Luizei Melencu.

Citeşte şi Mărturia cutremurătoare a mamei Alexandrei Măceşanu: Mulţumesc statului român că-şi bate joc de noi şi încurajează traficanţii!

Acesta a vorbit şi despre atitudinea lui Gheorghe Dincă la ultimul termen al procesului. „A fost sfidător! Ca şi cum n-ar fi făcut nimic. Dar în realitate îl trădează foarte multe lucruri, fizionomia feţei… Un om când e sincer are curaj să se uite în ochii tai. Celălalt, Risipiţeanu, ar fi avut curaj, dar nu l-au lăsat„, a mai spus bunicul Luizei.