Mărturia cutremurătoare a mamei Alexandrei Măceşanu: Mulţumesc statului român că-şi bate joc de noi şi încurajează traficanţii!

Mama Alexandrei Măceşanu a răbufnit după ce a primit nenumărate notificări de plată la contestaţiile făcute de ea la judecată. Fiecare solicitare a fost "sancţionată", iar numărul acestora a crescut de la o lună la alta.

RomaniaTV.net
21 oct. 2020, 12:20
Mărturia cutremurătoare a mamei Alexandrei Măceşanu: Mulţumesc statului român că-şi bate joc de noi şi încurajează traficanţii!

Astăzi a avut loc primul termen în dosarul în care Gheorghe Dincă este judecat pentru sechestrarea, violarea şi uciderea celor două minore Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. 

Mama Alexandrei, a ieșit cu ochii în lacrimi din sala de judecată a Tribunalului Olt, după ce autorităţile nu au făcut nici acum dreptate în cazul în care toată ţara a fost îngrozită de faptele lui Dincă. Tudoriţa Măceşanu subliniază faptul că fiecare contestaţie pe care o depune în dosar este sancţionată cu o „amendă“.

„Foarte greu, foarte greu a fost. Şi atât vreau să spun: mulţumesc statului român şi justiţiei din România că ne-au găsit copilul, ne-au căutat copilul şi ne şi amendează. Ruşine ţării noastre! La fiecare contestaţie pe care o depunem, primim amendă, 80 de lei. 80 eu, 80 soţul. Mulţumesc statului român că-şi bate joc de noi, victimele, şi încurajează traficanţii!“, a spus mama Alexandrei, arătând ultima notificare de plată.

Citeşte şi: Începe procesul în cazul Caracal. Gheorghe Dincă va fi audiat prin videoconferinţă

Avocatul familiei Măceşanu a solicitat disjungerea cauzei de restul dosarului, principalul motiv fiind faptul pe numele tinerei există un certificat constatator al decesului. În cazul Luizei Melencu nu există un certificat de deces.

Totodată, părţile au cerut anterior şi strămutarea dosarului, indicând faptul că există suspiciuni că în judeţul Olt ar putea să nu beneficieze de o judecată corectă, dar şi întoarcerea dosarului la procurorii DIICOT, pentru refecarea cercetării penale, solicitări respinse de intanţe.

Citeşte şi: Procesul Caracal, în şedinţă secretă. Motivul pentru care dosarul se judecă cu uşile închise