Bunicul Luizei Melencu, fata pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, ameniţă că îşi dă foc: Toți ne-au mințit, inclusiv președintele Iohannis şi DIICOT

Bunicul Luizei Melencu, fata pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, ameninţă că vine la Bucureşti şi îşi dă foc în faţa Palatului Cotroceni.

18 feb. 2021, 16:51
Bunicul Luizei Melencu, fata pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, ameniţă că îşi dă foc: Toți ne-au mințit, inclusiv președintele Iohannis şi DIICOT
Bunicul Luizei Melencu, fata pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, ameniţă că îşi dă foc: Toți ne-au mințit, inclusiv președintele Iohannis şi DIICOT

Bunicul Luizei Melencu, fata ucisă de Gheorghe Dincă, vrea să își dea foc în faţa Palatului Cotroceni. Stelian Iordache spune că de la dispariţia nepoatei sale fiecare zi din viața lui a devenit un coșmar.

Bunicui Luizei spune că autorităţile ascund adevărul, „inclusiv preşedintele şi DIICOT ne-au minţit”.

Citeşte şi: Familia Luizei, scandal cu jandarmii în fata Tribunalului Olt la un nou termen în dosarul Caracal VIDEO

„Răbdările mele au ajuns la capăt. Nu mai pot să mai suport. Fiecare zi care trece e o perioadă disperată din viaţa mea. Am să vin să-mi dau foc în faţa Palatului Cotroceni. Inclusiv preşedintele şi DIICOT ne-au minţit, şi-au bătut joc de noi. Aduceţi-vă aminte, şi Vasilescu, toţi au ştiut, toţi au avut dovezi clare cu ce s-a întâmplat la Caracal. Dar toţi ascund ceva, adevărul privind dispariţia acestor două fete. Îmi dau foc să vadă domnul Iohannis câtă nedreptate a făcut în ţara asta”, a spus bunicul Luizei Melencu, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Citeşte şi: Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE în cazul Caracal. Avocatul familiei Măceşanu: „Gheorghe Dincă este degeaba în spatele gratiilor”

Familia Luizei, scandal cu jandarmii în fata Tribunalului Olt la un nou termen în dosarul Caracal VIDEO

Familia Luizei nu are linişte până când nu va fi soluţionat dosarul Caracal. Magistraţii au început audierea martorilor celor două parţi în procesul lui Gheorghe Dincă. Rudele Luizei Melencu au făcut scandal la tribunal în momentul în care Gheorghe Dincă şi Fane Risipiţeanu au ajuns cu duba la instanţă.

Mătuşa Luizei a urcat pe gardul care împrejmuieşte Tribunalul Olt pentru a-l vedea pe Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că a sechestrat-o şi ucis-o pe nepoata sa.

„Al dracu’, venişi, ai?!”, a strigat mătuşa Luizei Melencu. Jandarmii au intervenit şi i-au cerut femeii să coboare.

A intervenit şi bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache. A existat şi un schimb de replici între jandarmi şi bunicul Luizei Melencu: „Nu vă cert, dar ajunge odată! Nu vă jignesc, dar fiţi mai cuviincioşi, pentru că voi ne provocaţi să vorbim astfel cu voi!“, i-a spus Stelian Iordache unui jandarm. Apoi acesta i-a reproşat că i-a jignit, numindu-i „papagali”.

 

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată, în ianuarie 2020, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol și profanare de cadavre. Alături de Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată şi Ştefan Risipiţeanu.

„Prin actul de sesizare s-a reţinut faptul că la 14.04.2019, în jurul orelor 11:30, pe raza municipiului Caracal, judeţul Olt, inculpatul D.G a observat-o pe victima M.L.M. (Luiza Melencu, n.r.) , în vârstă de 18 ani, așteptând în locul numit “a Văduvei” și prin inducere în eroare, prin răpire și prin constrângere, manifestată prin violență fizică și verbală, inculpatul a recrutat-o, (folosind un pretext fals, în sensul că s-a oferit să o transporte “la ocazie”), determinând victima să se urce voluntar în autoturismul său, pe locul din dreapta spate.

Pentru a-i întări victimei convingerea cu privire la realitatea celor susținute, inculpatul s-a deplasat cu aceasta până la intrarea în comuna Dioști unde a oprit și, utilizând violența fizică și verbală, a imobilizat victima, legând-o cu cureaua de la pantalonii săi, de centura de siguranță a banchetei din spate”, transmit procurorii.

Ulterior, Dincă a transportat victima cu autoturismul, la casa sa din Caracal, judeţul Olt, prin răpire, contrar voinței victimei, care s-a opus și a strigat după ajutor, aceasta fiind în imposibilitate să coboare din autoturism întrucât fusese legată de banchetă, iar portierele și geamurile nu puteau fi deschise din interior ca urmare a modificărilor.

În timp ce se deplasa cu mașina, Dincă a aruncat din mers telefonul mobil al fetei în vegetația de pe marginea drumului național E 70. Inculpatul a adăpostit victima în perioada 14 – 17.04.2019 (în locuința sa din municipiul Caracal, judeţul Olt) prin constrângere, manifestată prin violență fizică și verbală ținând-o permanent imobilizată de pat cu un lanț metalic, legată la ochi cu bandă adezivă, iar la mâini și la picioare cu sfoară/ bandă adezivă, în scopul exploatării sexuale în interes propriu, fapt care, potrivit legii, realizează conținutul constitutiv al infracțiunii de „trafic de persoane”.


loading...