Bunicuţa care a prins trei hoţi într-un autobuz din Cluj, propusă pentru premiere

Femeia care a demascat un furt, luna trecută, în autobuzul cu numărul 35 ar putea primi o diplomă de merit şi o insignă din partea primăriei clujene pentru curajul de care a dat dovadă.

26 mart. 2015, 16:58
Bunicuţa care a prins trei hoţi într-un autobuz din Cluj, propusă pentru premiere

O femeie în vârstă a demascat în mijlocul lunii februarie un furt într-un autobuz, acolo unde trei bărbaţi au reuşit să sustragă un portofel din geanta unei tinere. Imediat după ce jaful a avut loc, femeia a alertat-o pe victimă că a rămas fără portofel, iar hoţii au aruncat „prada” din mână şi au încercuit-o ameninţător pe bunicuţă. Au intervenit imediat, însă, şi ceilalţi călători, iar cu ajutorul şoferului de pe autobuz hoţii au fost daţi pe mâna poliţiştilor.

Acum, consilierul local Ioan Bîldea propune ca bătrânica să fie premiată. Propunerea va fi discutată în următoarea şedinţă a Consiliului Local din luna aprilie.

„Propun acordarea unei diplome de merit și a unei insigne pentru a ne exprima admirația pentru curajul și exemplul de civism de care a dat dovadă doamna care, în urmă cu o lună de zile, a surprins în flagrant pe cei trei hoți de portofele de pe linia 35. Consider că este util pentru comunitatea locală ca primarul, cu sprijinul Consiliului Local, să facă un obicei din a remarca și a premia pe acei cetățeni care sunt un exemplu pentru clujeni. Astfel, deși cu întârziere, propun ca la următoarea ședință de Consiliu Local să facem acest gest”, se arată în solicitarea lui Bîldea trimisă către primărie, potrivit citynews.ro.

Citeşte şi: Culmea tupeului. Escrocii care păcălesc bătrânii prin METODA ACCIDENTUL fac angajări