Bunicuță din Vaslui, cotonogită pentru un pumn de tămâie. Agresorul credea că femeia de 85 de ani „umblă cu vrăji” împotriva iubitei sale

O bunicuță din Vaslui a fost snopită în bătaie de un tânăr, chiar de Sfântul Nicolae. Agresorul a fost internat la Psihiatrie, dar a evadat, forțând gratiile!

09 dec. 2022, 12:59
Bunicuță din Vaslui, cotonogită pentru un pumn de tămâie. Agresorul credea că femeia de 85 de ani „umblă cu vrăji” împotriva iubitei sale

Viaţa bate filmul la orice oră în Vaslui. Clipe de coșmar pentru o femeie în vârstă de 85 de ani, din comuna Poienești, care de Sfântul Nicolae a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, după ce a fost bătută în propria locuință de un tânăr de 33 de ani.

O mamă din Vaslui își strigă disperată durea.Vrea să își salveze cu disperare copilul din ghearele morții: „Fetița mea moare în chinuri”

Scandalul ar fi pornit după ce mama agresorului și femeia bătută au făcut schimb, zilele trecute, de niște tămâie. Bărbatul a crezut că cele două lucrează împotriva iubitei lui și s-a gândit să le dea o lecție pe care să nu o uite prea ușor. Iată ce ne-au declarat rudele femeii de 85 de ani, care a primit “cadou” de Sfântul Nicolae o bătaie soră cu moartea. “Cu ocazia sărbătorii, la noi în sat a fost organizat un fel de bal, unde s-a cântat muzică și s-a consumat alcool. După ce s-a cherchelit bine la acea petrecere, Vasilică Pârgaru a mers acasă și și-a bătut mama. Chiar dacă ea nu a depus plângere la poliție, iar fiii ei încearcă acum să mușamalizeze agresiunea, alte rude de-ale lor au spus prin sat că femeia a fost snopită în bătaie și că n-a fost prima dată când a trecut prin așa ceva. După ce și-a bătut mama, bărbatul a venit la bunica noastră. A intrat peste ea în casă și a bătut-o și pe ea. E vânătă toată la față, o dor coastele. În seara aia, bunica avea un cuțit pe masă. Vasilică l-a luat și a amenințat-o că o va face bucăți până a doua zi dimineață. După ce s-a rugat de mai multe ori să o lase în pace, bărbatul a plecat, apoi am fost și noi anunțați de ceea ce s-a întâmplat. Când am sunat la poliție, a venit șeful de post de la Ivănești. După ce s-au luat declarațiile de la fața locului, bunica noastră a fost transportată cu ambulanța la UPU, iar Vasilică a fost dus la Psihiatrie. După două-trei ore a fugit de acolo după ce a forțat gratiile. A venit acasă, s-a urcat în mașină și a plecat la Roman, de unde este prietena lui, care de altfel a fost și motivul scandalului. Spunem asta pentru că mama lui credea că femeia cu care stă el e clar-văzătoare. La începutul acestei luni, bunica noastră i-a dat mamei lui niște tămâie, să aibă de sărbători. El a crezut că acea tămâie urmează să fie folosită împotriva iubitei lui, și-a imaginat că bunica noastră și mama lui ar vrea să-i facă rău acelei femei și de Sfântul Nicolae, după ce a băut bine, s-a răzbunat pe ele”, ne-au declarat rudele femeii bătute. A doua zi după incident, agresorul a ajuns din nou la Psihiatrie, de mână cu fratele lui mai mare, recunoscând problemele pe care le are cu băutura.

Bunicuța din Vaslui, în vârstă de 85 de ani, a fost lovită cu bestialitate de individul care a intrat peste ea în casă, în comuna Poienești, chiar în ziua Sfântului Nicolae. Bărbatul de 33 de ani era beat și voia să se răzbune pentru că mama agresorului și femeia bătută au făcut schimb, zilele trecute, de niște tămâie. Bărbatul a crezut că cele două lucrează cu lucruri necurate împotriva iubitei lui și s-a gândit să le dea o lecție pe care să nu o uite prea ușor, arată publicația Vremea Nouă, pentru că, potrivit vecinilor, bărbatul și-ar fi bătut și mama.

Bătrâna de 85 de ani a ajuns la Spitalul de Urgență din Vaslui, la fel ca și agresorul ei. Bunica a primit îngrijiri medicale în Unitatea de Primiri Urgențe, în timp ce agresorul, Vasilică P., a fost transferat la Secția Psihiatrie, La câteva ore de la internare, acesta a forțat gratiile de la fereastră și a reușit să fugă din spital.

O femeie din Vaslui a fost bătută și abuzată sexual cu un cârnat de soția celui căruia îi era amantă

„După ce s-au luat declarațiile de la fața locului, bunica noastră a fost transportată cu ambulanța la UPU, iar Vasilică a fost dus la Psihiatrie. După două-trei ore a fugit de acolo după ce a forțat gratiile. A venit acasă, s-a urcat în mașină și a plecat la Roman, de unde este prietena lui, care de altfel a fost și motivul scandalului. Spunem asta pentru că mama lui credea că femeia cu care stă el e clar-văzătoare. La începutul acestei luni, bunica noastră i-a dat mamei lui niște tămâie, să aibă de sărbători. El a crezut că acea tămâie urmează să fie folosită împotriva iubitei lui, și-a imaginat că bunica noastră și mama lui ar vrea să-i facă rău acelei femei și de Sfântul Nicolae, după ce a băut bine, s-a răzbunat pe ele”, au declarat rudele femeii bătute. A doua zi după incident, agresorul a ajuns din nou la Psihiatrie, adus de fratele mai mare, încercând astfel să rezolve problemele cu băutura.

Agresorul are dosar penal pentru lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Vaslui, în acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și violare de domiciliu. “La data de 06 decembrie 2022, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin în vârstă de 85 de ani din localitatea Oprișița, comuna Poienești, ar fi fost agresată, fiind indicat și un prezumtiv autor. Urmare a agresiunii, victima a fost transportată la Spitalul Județean Vaslui, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Prezumtivul autor, bărbat în vârstă de 33 de ani, din localitatea Oprișița, a fost transportat la Spitalul Județean Vaslui, Secția de Psihiatrie. Totodată, a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu”, a precizat reprezentantul IPJ Vaslui.