O femeie din Vaslui a fost bătută și abuzată sexual cu un cârnat de soția celui căruia îi era amantă

Femeia din Vaslui s-a răzbunat pe amanta soțului, aceasta fiind chiar vecina ei. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

30 nov. 2022, 20:46
O femeie din Vaslui a fost bătută și abuzată sexual cu un cârnat de soția celui căruia îi era amantă

Mărul discordiei dintre cele două femei din Vaslui ar fi relația pe care una dintre acestea a avut-o cu soțul celeilalte. Totul ar fi început în urmă cu cinci ani, potrivit realitatea.net.

Soția bărbatului s-ar fi întors recent din Spania și, alături de nora ei, au scos-o pe amanta bărbatului, care le era și vecină, din casă și au târât-o în curte. Acestea au bătut-o cu pumnii șiu picioarele și au încercat să o abuzeze sexual cu un cârnat, pentru a  nu repeta ce a făcut în trecut.

„Ca mamă am tăcut. Întotdeauna, am înghițit. Dumneavoastră cum v-ați simți? Am tăcut. Pe băiat nu l-am lăsat să vină. Are 30 de ani, să nu se întâmple ceva. Să nu sară la bătaie”, a declarat mama amantei.

După atacul violent, polițiștii au mers la locuința celor două agresoare, acuzate de loviri, alte violențe și viol.

Citește și: Atac cu toporul în Vaslui. Un bărbat şi-a băgat părinţii în comă, apoi a agresat ambulanţierii. Poliţiştii l-au împuşcat

Un șofer din Vaslui a adormit la volan pentru că era băut

Polițiștii dvasluieni au fost sesizați că șoferul unui autoturism a oprit pe drum și pare că se află sub influența alcoolului. Mașina a fost identificată, iar în aceasta se afla un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Poienești, care locuiește în Vaslui.

Autoturismul staționa pe carosabil, cu motorul pornit și acroșase un palet cu materiale de construcții aflat pe trotuar.

„Întrucât conducătorul autoturismului dormea în momentul depistării și emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, reultând o valoare de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a transmis Poliția Vaslui.

Citește și: Șoferul unui microbuz școlar din Vaslui a fost prins băut la volan. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,82 mg/l