Bunicuța în baston care vinde mărțișoare croșetate de ea în fața unui supermarket. Se teme că va fi alungată de autorități

Bunicuța iscusită vinde mărțișoare croșetate de ea în față la Lidl Bragadiru. Simpatica mămăiță face fluturoși colorați, dar se teme că va fi alungată.

01 mart. 2024, 10:17
Bunicuța în baston care vinde mărțișoare croșetate de ea în fața unui supermarket. Se teme că va fi alungată de autorități
Bunicuța de la Lidl care vinde mărțișoare croșetate de ea

Bunicuța iscusită din Bragadiru e pasionată de croșetat și confecționează mărțișoare în diverse forme și culori. Vârstnica le vinde la intrare unui Lidl, la prețuri modice.

O femeie a observat-o și a fotografiat-o, iar mai apoi a postat poza pe rețelele sociale, în speranța că mai multe persoane vor veni să cumpere mărțișoare de la ea, văzând cât de talentată este.

Citește și: O bunicuță din Cluj a reușit să ia permisul la 68 de ani, după ce s-a ales cu dosar penal pentru că a fost prinsă cu motocicleta în trafic: „Sunt șoferiță de 3-4 ani”

Bunicuța în baston se află în orașul Bragadiru din județul Ilfov, pe strada Cristalul, în dreptul supermarketului Lidl. Ea ține în mână o cutie plină cu mărțișoare colorate și așteaptă să le vândă.

Toate mărțișoarele sunt croșetate de ea. Obiectele specifice venirii primăverii sunt simpatice și au diferite culori și forme. Cele mai multe sunt în formă de fluturași.

Femeia care a găsit-o vânzând mărțișoare a vorbit cu ea și a rugat-o să îi permită să o fotografieze. Pentru a-i da o mână de ajutor, a publicat imaginile pe rețelele sociale și i-a îndemnat pe oameni să meargă să cumpere de la femeia în vârstă un dar unic.

Citește și: Povestea cutremurătoare a lui tanti Anica, bunicuța care trăiește de pe o zi pe alta într-un sat uitat de lume! ”Ori mor de foame, ori de boală! Da de murit, tot mor”

„Mămăița din imagini, stă în baston, la intrarea Lidl Bragadiru – Cristalului, cu o cutie de mărțișoare minunate, croșetate de mâinile ei. Am rugat-o să mă lase să îi fac câteva poze, în speranța că vor ajunge să fie văzute de cât mai multe persoane și mi-a zis că se teme că va fi alungată în curând.

Dacă doriți să oferiți un mărțișor special, autentic, confecționat cu mult efort de niște mâini trudite, o găsiți zilele acestea lângă București. Vă rog ajutați distribuind!”, a scris Cristina Nedelcu într-o postare pe Facebook.

Postarea a fost văzută și distribuită de mai multe persoane. O internautp a scris în comentarii că a întâlnit-o și ea pe bunicuță, fără ca aceasta să-i ifi cerut: „Of, draga de ea…Am ajutat-o și eu odată, fără să ceară ceva! Am o slăbiciune pentru persoanele vârstnice”.