O bunicuță din Cluj a reușit să ia permisul la 68 de ani, după ce s-a ales cu dosar penal pentru că a fost prinsă cu motocicleta în trafic: „Sunt șoferiță de 3-4 ani”

O bunicuță în vârstă de 72 de ani, dintr-un sat din Cluj, a devenit virală pe TikTok, unde a fost încărcat un videoclip în care femeia apare la volan.

15 nov. 2023, 17:05
O bunicuță din Cluj a reușit să ia permisul la 68 de ani, după ce s-a ales cu dosar penal pentru că a fost prinsă cu motocicleta în trafic: „Sunt șoferiță de 3-4 ani”
O bunicuță din Cluj în vârstă de 72 de ani a reușit să ia permisul în urmă cu 4 ani

Bunicuța din Cluj a fost filmată la volanul mașinii, în timp ce povestește cum s-a ambiționat să ia permisul la 68 de ani.  Femeia în vârstă de 72 de ani,care locuiește în satul Iacobeni, a dezvăluit că a fost prinsă cu motocicleta în trafic în urmă cu câțuva ani. Pentru că nu avea drept de conducere, aceasta s-a ales cu dosar penal. Acest lucru a ambiționat-o și mai tare, așa că s-a mobilizat și a dat de permis.

Citește și: Piața imobiliară din Cluj lovește din nou. Un proprietar închiriază o casă de 1,5 metri pătrați cu WC în curte: „Preț: 200 euro/lună. Rog seriozitate!”

@make_misu #comedypage #viralpage #tiktok #foryoupage #pageforyou ♬ sunet original – Make

Sunt șoferiță numai de vreo 3-4 ani, când m-o prins că umblu cu motocicleta. M-o prins în Ceanu Mare (…) M-o prins și mi-o făcut dosar penal. Și asta m-a făcut… și am zis: mno stai că voi demonstra că pot mai mult”, a povestit bunicuța, care a fost filmată pe un drum de țară, avându-l în dreapta pe soțul ei.

Citește și: A fost descoperit primul bombardier clujean. Tânărul s-a filmat în timp ce dansa pe un monument emblematic din Cluj-Napoca

Imaginile publicate pe TikTok au devenit rapid virale, iar internauții au reacționat imediat.

„Exemplu pentru toți!”, „Asta înseamnă că niciodată nu e prea târziu să îți împlinești visele”, „Bravo, bunica!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.