Bunicuţa şi lupul: O rusoaică s-a luptat cu animalul până l-a doborât

O bunică neînfricată! Păţania unei pensionare din sudul Rusiei pare desprinsă din cărţi. Ea a fost atacată de un lup, însă, din fericire, deznodământul nu a fost ca cel din poveşti. Înarmată cu un topor, femeia s-a luptat cu fiara până a reuşit să o doboare.

RomaniaTV.net
12 nov. 2012, 21:09
Bunicuţa şi lupul: O rusoaică s-a luptat cu animalul până l-a doborât

Femeia în vârstă de 56 de ani se afla cu vacile şi oile la păscut. Nu s-a pierdut cu firea când lupul a atacat. Curajoasă, pensionara a încercat să-l alunge, însă animalul s-a năspustit asupra ei.

„Nici măcar nu mi-a fost frică. Am stat aşa şi am ţinut toporul. Brusc, lupul a sărit pe mine cu gura deschisă. A sărit aşa şi m-a apucat de picior, iar eu am vrut să-l lovesc cu toporul”, a declarat Aishat Maksudova.

Bunica s-a luptat cu lupul, până când a reuşit să-l doboare.

„Am ridicat mâna, iar lupul m-a apucat de braţ. Am vrut să-i deschid gura, să-mi bag tot braţul în gura lui pentru a-l elibera, însă nu am putut. În timp ce lupul mă muşca de braţ, am luat toporul şi l-am lovit în cap”, a mai spus ea.

Femeia a reuşit să omoare fiara şi să scape cu răni uşoare. Acum, rusoaica a devenit cunoscută în întreaga zonă pentru curajul ei.