BUNICUŢELE SEXY. Au pozat NUD pentru a strânge bani întru ajutoarea unui spital al veteranilor de război

Mai multe bunicuţe din Marea Britanie au renunţat la haine în scop caritabil. Femeile, cu vârste cuprinse între 70 şi 80 de ani, au pozat pentru un calendar sexy în dorinţa de a strânge bani pentru un spital al veteranilor. 

24 aug. 2015, 17:20

Cele 13 pensionare, membre ale Clubului Royal British Legion Seniors din Cumbernauld, Marea Britanie spun că sunt căsătorite cu foşti militari de carieră sau au lucrat în armată, potrivit Daily Record.

Astfel, în prezent, ele speră să strângă 13.000 de euro din vânzarea calendarului, sumă de care spitalul-azil Erskine & Strathcarron Hospice are nevoie urgentă. Un exemplar costă şapte euro.

Citeşte şi Miss Bunica în Brazilia: Multe concurente ar putea fi confundate cu nepoatele lor GALERIE FOTO

Am adorat perioada în care am lucrat în armată şi nu aş renunţa la amintirile de atunci nici pentru un million de lire. Am fost şi eu soldat şi am lucrat ca bucătăreasă în armată. Trebuia să hrănim câte 4.000 de guri în fiecare zi şi găteam şi câte 400 de ouă o dată„, a declarat Mary McGregor, de 79 de ani, cea care prezintă luna ianuarie.

Chiar dacă ideea calendarului a fost la început doar o glumă, ele şi-au dat ulterior seama că un astfel de demers ar putea să aibă succes, oamenii dorind să le cumpere din amuzament.

Sedinţa foto a fost nemaipomenit de distractivă. Facem un gest caritabil în fiecare an, dar de data aceasta am ales, cu siguranţă, ceva cu totul diferit„, au adăugat femeile.

Citeşte şi Calendarul incendiar al POMPIERILOR. Femeile s-au topit când l-au văzut VIDEO