BURLACUL 2015: Roxana Bejan a fugit de acasă şi are şi o condamnare pentru furt

BURLACUL 2015: După ce a decis să plece de acasă, deşi era elevă în clasa a X-a, Roxana Bejan şi-a îngrozit părinţii când a apărut la emisiunea "Burlacul". Fiind originară din Golăieşti, o comună din judeţul Iaşi, tânăra a creat în juriul ei o adevărată isterie. Şi anume: jumătate din locuitorii de unde provine ţin cu ea, iar cealaltă jumătate sunt de părere că tot ceea ce face este în afara normelor de conduită ale satului.

RomaniaTV.net
17 mart. 2015, 12:52

BURLACUL 2015: În zilele nostre viaţa la ţară este o adevărată provocare. Dacă tinerii rămaşi la ţară sunt dornici să evadeze din acel mediu care se anunţă a se ruina cu fiecare zi ce trece, oamenii trecuţi de prima tinereţe încearcă din răsputeri să îşi menţină odraslele lângă ei şi tradiţiile intacte, pentru a face astfel faţă greutăţilor.

În cazul acesta se află şi Roxana Bejan, una dintre concurentele emisiunii „Burlacul”. Deşi a plecat de mică de acasă şi a încercat să se realizeze pe propriile ei picioare, fata este dur criticată de vecinii şi părinţii săi.

BURLACUL: Surprize MARI pentru concurente. Cine este „aleasa” lui Andrei Andrei

Cei de la portalul online 7est.ro au realizat recent un articol media în care cu ajutorul sătenilor au aflat lucruri cu adevărat interesante despre cea mai fierbinte pariţie din cadrul celebrei emisiunii.

„Mi-a fost elevă, i-am predat Religia. Era o fată isteaţă şi ambiţioasă. Acum, eu nu pot să vă spun multe pentru că mie mi s-au spus diverse sub Taina Spovedaniei, unele sunt bârfe, altele sunt chiar lucruri reale. Dar pot confirma existenţa unei relaţii tensionate, nu doar cu părinţii, ci şi cu mulţi oameni din sat. La ţară lumea este mai conservatoare, nu acceptă multe lucruri din ceea ce apare ca modernitate”, a declarat preotul comunei şi unul dintre profesorii fetei.

Dacă preotul îi ia într-un fel apărarea tinerei, mama acesteia este foc şi pară pe fiica sa, care a făcut din totdeuna tot ce a vrut: „Credeţi că eu am ştiut, că mi-a spus mie ceva? S-a dus de capul ei, aşa a făcut tot timpul. Nici nu mi-a spus că o să apară, am aflat din sat. Tot din sat am aflat ce face acolo. Nu mă interesează, nu mă mai interesează! Nu am ce să spun despre ea, a spus ea destule”, spune mama Roxanei Bejan.

Mai mult decât atât, potrivit zvonurilor care circulă prin împrejurimi, se pare că Roxana Bejan are de executat şi o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la furt.

Citeşte şi  BURLACUL: Au mai rămas trei concurente. Eliminare supriză joi seară