Bursa transferurilor: Săpunaru e dorit de Chelsea, Mallorca îl vrea pe Tamaş

Fundaşul dreapta al formaţiei FC Porto Cristian Săpunaru este în atenţia grupării Chelsea Londra, în timp ce fundaşul central al echipei West Bromwich Albion, Gabriel Tamaş, este dorit de echipele Olympiacos Pireu şi Mallorca.

RomaniaTV.net
11 iul. 2012, 13:30
Bursa transferurilor: Săpunaru e dorit de Chelsea, Mallorca îl vrea pe Tamaş

Săpunaru mai are un an de contract cu Porto şi clubul portughez nu intenţionează să-i mai prelungească înţelegerea, astfel că românul îşi caută echipă, scrie cotidianul Daily Mail.

Potrivit sursei citate, antrenorul formaţiei Chelsea, italianul Roberto Di Matteo, doreşte să-i transfere pe Săpunaru şi pe bosniacul Senad Lucici de la Lazio, care poate juca atât fundaş stânga cât şi mijlocaş, ca alternative pentru Branislav Ivanovici şi Ahley Cole.

Săpunaru mai este dorit şi de Olympiacos, echipă antrenată de portughezul Leonardo Jardim. Pe lista tehnicianului lusitan mai figurează un alt român, Gabriel Tamaş, de la WBA, fotbalist care, notează sursa citată, ar fi şi în atenţia formaţiei spaniole Mallorca.

Tamaş, care mai are trei ani de contract cu echipa engleză, pare că nu intră în planurile noului antrenor al echipei WBA, Roy Hodgson. Daily Mail a scris că fundaşul român ar putea fi lăsat să plece pentru o sumă de transfer de 1,2 milioane de lire sterline (1,5 milioane de euro).