Burse studenţi. Universitatea din România care oferă burse de 10.000 de lei. Studenţii se vor bate pe locuri

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca anunţă că acordă studenţilor burse de până la 10.000 de lei.

26 iun. 2022, 10:32
Burse studenţi. Universitatea din România care oferă burse de 10.000 de lei. Studenţii se vor bate pe locuri

Burse studenţi. Rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca anunţă că studenţii vor beneficia de burse consistente, de până la 10.000 de lei.

Burse studenţi. Rector: „Acordăm burse de cercetare de până la 10.000 de lei per student”

Citeşte şi EXAMENE NAŢIONALE 2022. Câţi bani primeşte un profesor pentru fiecare lucrare corectată

Rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca anunţă că prin acordarea burselor consistente se încearcă stimurarea şi încurajarea cercetării ştiinţifice în rândul studenţilor. Bursele vor fi acordate prin competiţie bianual.

„Stimulăm și încurajăm intens cercetarea științifică în rândul studenților prin burse consistente, de până la 10.000 lei/student, pe care le acordăm prin competiție bianual.

Le oferim oportunitatea de a participa la proiectele de cercetare din cadrul celor trei facultăți (Medicină, Medicină dentară și Farmacie), în cadrul cercurilor științifice și în cele două centre prestigioase de cercetare în medicina inovativă și de înaltă performanţă: Centrul de Cercetare pentru Medicină Avansată MedFUTURE și Centrul de Cercetări pentru Genomică Funcțională, Biomedicină și Medicină Translațională – GENOMIC CENTER.

Drept dovadă, interesul studenților noștri pentru domeniul cercetării crește tot mai mult, de la an la an, în primul rând datorită infrastructurii și cercetătorilor cu care pot interacționa și, de asemenea, datorită faptului că sunt susținuți și încurajați de către cadrele didactice. Este o bucurie că o parte dintre absolvenții noștri aleg cariera de cercetător după absolvire și își continuă studiile doctorale la noi în universitate sau în universități renumite din lume.

Avem studenţi la fel de entuziaști și frumoși la suflet ca în generațiile trecute, dar care gândesc mult mai liber, sunt mai pragmatici, mai bine informaţi datorită exploziei digitale şi au marele avantaj al culturii moderne dat de posibilitatea de a călători. Studenţii noştri de astăzi sunt mai pretenţioşi faţă de actul educaţional şi mult mai critici, fapt care ne bucură. În universitatea noastră, privim aceste lucruri ca provocări și ne adaptăm dinamismului generaţiilor tinere, devenind, la rândul nostru, mult mai flexibili și, sper eu, mai moderni.

Încercăm, pe cât posibil, să îi ținem aproape, să colaborăm cât se poate de mult și să avem o comunicare constantă și eficientă”, spune rectorul Universităţii de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, potrivit edupedu.ro. 

Citeşte şi Zeci de tineri din Bucureşti au stat 12 ore la coadă pentru a cumpăra adidaşi la reducere: „Facem bani din burse, din crypto”