Zeci de tineri din Bucureşti au stat 12 ore la coadă pentru a cumpăra adidaşi la reducere: „Facem bani din burse, din crypto”

Mare aglomeraţie în faţa unui magazin de încălţăminte din Bucureşti, care vinde la preţ promoţional mai multe perechi exclusiviste de adidaşi. Tinerii s-au adunat şi au aşteptat chiar şi 12 ore pentru a prinde una dintre perechi.

23 iun. 2022, 12:41
Zeci de tineri din Bucureşti au stat 12 ore la coadă pentru a cumpăra adidaşi la reducere: „Facem bani din burse, din crypto”

Adidaşii care acum se vând cu preţuri în jurul a 1.200 de lei, în general valorează până la 1.00o de euro, astfel că unii dintre tineri caută să prindă cât mai multe perechi pentru a le vinde apoi cu profit, o activitate care se extinde destul de mult în România ultimilor ani, numită „resell”.

Intervievaţi de reporterul România TV, unii dintre tineri au declarat că singuri câştigă banii pe care îi dau pe adidaşi, din tranzacţionare de criptomonede sau „din burse”. De partea cealaltă, un alt tânăr recunoaşte că tatăl său îi face toate plăcerile şi se mândreşte cu un teanc de bani, pe care îl arată camerei în stilul rapperilor americani, dar şi cu cureaua şi ceasul de firmă, despre care spune că ar costa 1.500 de euro.

Marea majoritate a băieţilor prezenţi sunt îmbrăcaţi în stilul hip-hop, dar când vine vorba de a-şi declara sentimentele pentru reporteriţa România TV, iese imediat la suprafaţă ritmul de manea.

Citeşte şi: Sinucidere la Casa Presei! O femeie de 44 de ani, angajata unei companii cu sediul în clădire, s-a aruncat de la fereastra biroului