Buşteni: Un ospătar şi-a ÎNJUNGHIAT colegul cu un cuţit de bucătărie

O ceartă între doi ospătari de la un complex turistic din Buşteni a degenerat într-o agresiune cu cuţite, în care unul dintre ei a fost înjunghiat în abdomen de colegul său furios, după ce îşi adresaseră cuvinte jignitoare şi injurii. Procurorii anchetează acum cazul, mergâng pe ipoteza tentativei de omor.

RomaniaTV.net
30 iun. 2012, 08:43
Buşteni: Un ospătar şi-a ÎNJUNGHIAT colegul cu un cuţit de bucătărie

Vineri după amiază, în jurul orei 17.30, poliţiştii din Buşteni au fost sesizaţi despre faptul că în incinta unui complex turistic din staţiune a avut loc o agresiune soldată cu înjunghierea unui bărbat.
 

Din primele cercetări efectuate de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova  a rezultat că în jurul orei 16:00 a izbucnit un conflict spontan între P. Valer şi C. Florin, ambii angajaţi în funcţia de ospătar la unitatea hotelieră respectivă, informează observatorulph.ro.

Iniţial, cei doi şi-au adresat reciproc cuvinte şi expresii jignitoare, apoi P. Valer l-a lovit în zona feţei pe C. Florin, iar acesta a ripostat şi l-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie în zona abdominală.

Victima a fost transportată de către reprezentanţii complexului hotelier la Spitalul Sinaia, iar de aici a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Medicul legist a concluzionat preliminar că viaţa victimei a fost pusă în primejdie, urmând ca numărul de zile de îngrijiri medicale să fie stabilit în funcţie de evoluţia stării de sănătate.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova a dispus măsura reţinerii agresorului, ulterior acesta a fost prezentat Tribunalului Prahova, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor.