Busu de la PRO TV surprinde cu o declaraţie explozivă. Este prezentatorul adept al teoriei conspiraţiei? Ce a putut să declare în direct

Faimosul prezentator al rubricii meteo de la Pro TV a venit cu o declaraţie surprinzătoare miercuri dimineaţa, chiar în timpul ştirilor. Imediat după ce Mihai Dedu a prezentat noile informaţii cu privire la protestele de la Kiev, Busu a început să vorbească despre teoria sa privind pandemia.

16 dec. 2020, 12:46
Busu de la PRO TV surprinde cu o declaraţie explozivă. Este prezentatorul adept al teoriei conspiraţiei? Ce a putut să declare în direct

Busu de la PRO TV surprinde cu o declaraţie explozivă. Acesta a declarat că doar micile companii au avut de suferit pe urma pandemiei şi susţine că e convins că acest virus nu a apărut de nicăieri. Anunţul a surprins pe toată lumea.

Busu de la PRO TV surprinde cu o declaraţie explozivă. Ce a putut să spună în direct cunoscutul prezentator meteo

Chiar dacă prezenzatorii Ştirilor dimineţii de la Pro TV au  încercat cu disperare să îl oprească, inclusiv prin salutul adresat Valeriei, cea care traduce ştirile în limbajul semnelor, Busu a continuat:

„Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate”.

Busu a reuşit într-un final să se oprească, după ce a întrebat dacă e adevărat că Ministerul Educaţiei a anunţat că încep şcolile la 15 ianuarie, că aşa ar fi auzit la TV, iar „ce se spune la TV aşa e”. Mihai Dedu i-a răspuns că, cel puţin în dimineaţa asta, de când este el prezent în studioul Ştirilor PRO TV, nu a auzit o astfel de ştire.

Florin Busuioc, ieşire explozivă în emisiunea lui Măruţă

Florin Busuioc, una dintre cele mai cunoscute vedete ale postului PRO TV, a avut o ieșire explozivă în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Am făcut un om de zăpadă cu fiică-mea acum două zile și a venit un dobitoc și i-a dat ditamai șutul. Ce să le ceri unor babuini? Ăștia sunt oamenii. Catinca l-a făcut, nu eu”, a comentat Florin Busuioc.

Întrebat ce părere are despre Insulele Feroe care urmează să inaugureze un sens giratoriu sub mare, după trei ani de lucrări, și făcând o comparație cu ceea ce se întâmplă în România, Florin Busuioc a declarat: „Nu se intampla nimic. Cred ca ar trebui sa gandim altfel si sa ii tragem de maneca pe cei care raspund de anumite lucruri, Nu mai stati ca mitoacanii la ministere, ca ne-am saturat!”.

Citşete şi: Florin Busuioc, reacţie halucinantă în direct la Pro TV. „Un dobitoc, ce să ceri unui babuin”