Florin Busuioc, reacţie halucinantă în direct la Pro TV. „Un dobitoc, ce să ceri unui babuin”

Florin Busuioc, unul dintre cei mai apreciați prezentatori ale rubricii "Vremea", a avuit o ieşire incredibilă în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

11 dec. 2020, 18:03
Florin Busuioc, reacţie halucinantă în direct la Pro TV. „Un dobitoc, ce să ceri unui babuin”

Florin Busuioc a fost invitat, vineri, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, unde vorbit despre diverse subiecte. La un moment dat, actorul a povestit că a făcut un om de zăpadă cu fiica sa, Catinca, însă, imediat cineva a venit și l-a stricat într-un mod barbar.

Florin Busuioc, reacţie halucinantă în direct la Pro TV

„Am făcut un om de zăpadă cu fiică-mea acum două zile și a venit un dobitoc și i-a dat ditamai șutul. Ce să le ceri unor babuini? Ăștia sunt oamenii. Catinca l-a făcut, nu eu”, a spus Florin Busuioc.

Actorul  a comentat și subiectele zilelor acestea. Întrebat ce părere are despre Insulele Feroe care urmează să inaugureze un sens giratoriu sub mare, după trei ani de lucrări, și făcând o comparație cu ceea ce se întâmplă în România, Florin Busuioc a declarat: „Nu se intampla nimic. Cred ca ar trebui sa gandim altfel si sa ii tragem de maneca pe cei care raspund de anumite lucruri, Nu mai stati ca mitoacanii la ministere, ca ne-am saturat!”.

Florin Busuioc s-a născut la data de 19 mai 1962 în Hunedoara. Este un actor român și prezentator al rubricii „Vremea” din cadrul Știrilor Pro TV. În 2010, a fost desemnat de către Societatea Europeană de Meteorologie ca cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa.

Florin Busuioc, la doi ani după ce a suferit un stop cardio-respirator: „Mi s-a şters complet din minte ziua respectivă”

Florin Busioc a debutat în televiziune in 1992, la TVR, în rolul principal din filmul pentru copii Brutus (premiat in 1993 la The International Film Festival Prix Danube, Bratislava, Slovakia), iar apoi ca prezentator al emisiunii TIP TOP MINITOP. În data de 5 decembrie 1996, Florin Busuioc a devenit gazda emisiunii „Dăruiești și câștigi” la Pro TV. A fost căsătorit cu Marieta (medic) cu care are un băiat, Florin. Apoi, s-a recăsătorit cu Lili, cu care are două fetițe, pe Catinca și pe Natalia.


loading...