BUTE – PASCAL. Lucian Bute joacă meciul carierei. Vezi ce sfaturi îi dă primul său antrenor

BUTE - PASCAL. La Pechea, în localitatea natală a lui LUCIAN BUTE, este tensiune mare. LUCIAN BUTE luptă duminică dimineaţa în meciul carierei sale, la Montreal. Familia stă cu sufetul la gură şi se roagă pentru o victorie în faţa lui JEAN PASCAL.

18 ian. 2014, 11:09
BUTE – PASCAL. Lucian Bute joacă meciul carierei. Vezi ce sfaturi îi dă primul său antrenor

UPDATE: Lucian Bute are o bursă de 2.000.000 de euro. Pugilistul încasează într-o singură zi mai mult decît salariul pe un an al oricărui jucător român, în afară de Chivu. 

BUTE – PASCAL LIVE TEXT. Lucian Bute intră în ring în câteva minute

BUTE- PASCAL. „Sunt pregătit pentru furtună” a fost mesajul postat de LUCIAN BUTE pe Facebook, după cântarul oficial de dinaintea meciului cu JEAN PASCAL, programat duminică dimineaţa, la Montreal.

Meciul cu PASCAL este decisiv pentru cariera lui LUCIAN BUTE, el putându-l relansa în lupta pentru titlul de campion mondial sau, dimpotrivă, să-l forţeze să pună capăt carierei.

Citeşte şi BUTE – PASCAL. Pariezi pe BUTE, te îmbogăţeşti. Vezi cotele la VICTORIE

Reporterii România TV au mers la Pechea, în localitatea natală a lui LUCIA BUTE, unde au vorbit inclusiv cu primul antrenor al acestuia, Felix Păun. „Lucian are şanse 50% la victorie. Ambii sunt boxeri de mare valoare. Jean Pascal este un luptător puternic, recunoscut, a avut meciuri mari. Este foarte rezistent. Lucian este un sportiv mobil şi foarte rapid, deci fiecare va lupta cu armele sale. Sfatul pe care eu i l-aş da lui Lucian ar fi să se deplasaze cât mai mult, să lovească de la distanţă.

Cred că va privi acest meci cu mult mai mult realism decât pe cel cu Carl Froch, din mai 2012. A fost usturător acel eşec şi a trebuit să ia totul de la zero. În cazul în care va pierde acest meci eu îl sfătuiesc să se retragă, pentru a nu păta acel palmares foarte frumos construit de-a lungul timpului„, a declarat Feli Pău, pentru România TV. Meciul BUTE – PASCAL se va juca duminică dimineaţa, de la ora 06.15, va fi televizat de DigiSport şi va putea fi urmărit LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.

Citeşte şi BUTE – PASCAL, războiul declaraţiilor: LUCIAN BUTE m-a şocat, a zis că-mi închide botul