Bute se bate cu un trişor! Froch: Eu nu pariez, dar fraţii şi amicii mei o fac!

Desemnat oficial challenger al lui Lucian Bute, campion mondial IBF la categoria supermijlocie, Carl Froch a făcut o mărturisire stupefiantă.

RomaniaTV.net
21 feb. 2012, 07:51
Bute se bate cu un trişor! Froch: Eu nu pariez, dar fraţii şi amicii mei o fac!

Viitorul adversar al lui Lucian Bute, Carl Froch, a recunoscut că la începutul carierei sale a trucat mai multe meciuri pentru ca fraţii şi prietenii săi să câştige la pariuri.

Într-un interviu pentru BBC Radio Nottingham, Froch a spus că în februarie 2005 a prelungit în mod voit întâlnirea cu sud-africanul Ruben Groenewald, deorece familia lui pariase că meciul se va termina în runda a cincea.

„Pot să spun că voi termina o luptă în runda 5. Dacă sunt destul de bun, atunci nu mi se pare ceva greşit. Pot să afirm că, dacă sunt atât de bun încât să forţez un KO în runda 5, este privilegiul meu să profit de acest lucru. Eu nu pariez, dar fraţii şi amicii mei o fac. Au câştigat chiar bani frumoşi”, a declarat Carl Froch.

El a precizat apoi că a prelungit deliberat mai multe meciuri, tot din cauza pariurilor, rezultatul fiind extrem de profitabil.

Lucian Bute şi Carl Froch se vor lupta în luna aprilie, în Anglia. Bute îşi va pune în joc titlul mondial IBF la categoria supermijlocie.