Lucian Bute vrea să unifice centurile în România

Lucian Bute spune că există deja negocieri pentru organizarea unui meci în România pentru unificarea centurilor.

RomaniaTV.net
23 nov. 2011, 13:58
Lucian Bute vrea să unifice centurile în România

Campionul mondial în versiunea IBF, Lucian Bute, a declarat, miercuri, că şi-ar dori ca meciul pentru unificarea centurilor să poată fi organizat în România şi a precizat că şi l-ar dori ca adversar pe britanicul Carl Froch.

„Există varianta de a juca un meci pentru unificarea centurilor în România, dar acest lucru nu depinde numai de mine, ci de Federaţia Internaţională, de adversar, de mai multe. Mi-aş dori cel mai tare să boxez cu Carl Froch pentru că în ultima vreme a tot vorbit despre mine”, a spus Bute la „Ora de ProSport”, potrivit Mediafax.

Britanicul Carl Froch l-a atacat în repetate rânduri pe Lucian Bute, spunând despre campionul mondial că este un boxer supralicitat, care a „înnodat” victoriile doar pentru că nu a avut adversari redutabili. Froch este convins că un meci cu Bute ar fi unul foarte uşor pentru el, având în vedere că singurii adversari mai puternici ai românului au fost Brian Magee şi Glen Johnson. „Eu i-am învins pe ambii mult mai convingător decât el. Este el campion mondial, dar se luptă doar acasă şi de aceea nu i se acordă credit şi respect, pe care oricum nu le merită, pentru că nu a boxat cu nimeni mare”, a spus Froch, citat de Nottingham Post.