Bute vs. Bute: Boxerul român contra canarului din Serbia

Cel mai valoros canar de cântec din Serbia, botezat Lucian Bute, se va afla sâmbătă, 3 decembrie, faţă în faţă cu marele campion Lucian Bute, care va fi prezent la 'Grand Balcan Cup Singing Canary', concurs internaţional de canari de cântec, canari de culoare şi păsări exotice.

RomaniaTV.net
30 nov. 2011, 11:28
Bute vs. Bute: Boxerul român contra canarului din Serbia

‘Grand Balcan Cup’ prima ediţie, se va desfăşura vineri si sâmbătă (2 şi 3 decembrie) în Bucureşti, în cadrul Magazinului Obor, în foaierul de la subsol. Concursul organizat de Asociaţia Ornitologică Română şi Clubul Crescătorilor de cântec Slavujar din România are ca invitaţi crescători de top din Serbia, Macedonia şi România.

Pe lângă canarii de cântec şi de culoare vor fi prezente şi păsări exotice, papagali vorbitori Jako, Cacadu, Ara, cinteze exotice, canari roşii şi sticleţi cu tril de privighetoare.

Invitaţii special ai competiţiei sunt preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, pugilistul Viorel Simion şi Lucian Bute, care va răspunde întrebărilor jurnaliştilor pentru ultima oară, urmănd ca duminică să părăsească România.

Toţi cei care îşi doresc un prieten înaripat, sau vor să evadeze într-o oază de triluri şi culoare sunt aşteptaţi la Bucureşti în zilele de 2 şi 3 decembrie, în magazinul Obor, foaierul de la subsol.