Butonul secret de la mașini de care mulți șoferi nu știau că există. Unde se află și la ce folosește

Unele mașini au un buton secret aflat în interiorul ușii, iar majoritatea șoferilor nu știu nici de existența lui și nici la ce folosește.

23 nov. 2022, 20:52
Butonul secret de la mașini de care mulți șoferi nu știau că există. Unde se află și la ce folosește

E important de precizat că nu toate mașinile au acest buton secret. Există un singur model de mașină care îl are și este ascuns pe una dintre ușile interioare. Deți sunt o mulțime de pasionați de mașini, nu sunt mulți care știu de ce e importantă existența acestui buton.

La ce ajută butonul aflat pe ușile mașinilor

Dacă este apăsat, butonul declanșează o protecție atunci când una dintre uși este deschisă. Un pasionat de automobile a realizat un clip video și a explicat la ce ajută. Așadar, rolul acelei protecții este ca, atunci când loviți o mașină parcată fix lângă a voastră, respectivul automobil să fie protejat și să nu aibă de suferit.

Un alt buton secret aflat pe mânerul ușii

Mânerul făcut pentru a vă susține mai bine echilibrul atunci când mașina se află în mers ascunde un buton secret. Cu ajutorul acestui buton puteți bloca mânerul astfel încât acesta să fie folosit mai eficient, adică să nu se mai închidă în mod automat atunci când îl lăsați din mână pentru câteva secunde.

Citește și Truc genial. Pune acest ingredient în maşina de spălat şi vei avea cele mai pufoase haine. Nu uita de butonul secret!

Vedeţi cum funcţionează în videoclipul de mai jos.

@sanne_vberkel I was today years old #fyp #fy #car #didntknow ♬ Congratulations – Tik Toker

Capacul de cauciuc care permite spălarea pe interior a mașinii

De asemenea, mai există câteva mașini care au o dotare secretă, însă nu mulți sunt conștienți de acest lucru. O persoană a postat pe Tik Tok un video în care arată dotarea pe care multe dintre mașinile mai mari o au. Este vorba despre un dop aflat în pedalierul șoferului.

Capacul de cauciuc aflat pe pedalierul șoferului poate fi scos astfel încât mașina să poată fi spălată la interior cu apă din abundență. Videoclipul în care se explică exact cum funcționează a devenit viral pe internet.

Citește și Truc genial la maşina de spălat. Cum să economiseşti banii pe detergent şi balsam. Nu uitaţi de butonul secret!