Buzău: O tânără de 19 ani, însărcinată în luna a şaptea, s-a aruncat de la etaj

O tânără de 19 de ani din Buzău, însărcinată în luna a şaptea, s-a aruncat de la etajul al doilea al apartamentului în care locuia cu iubitul ei, în noaptea de vineri spre sâmbătă. În urma incidentului, femeia a fost transportată, în stare gravă, la un spital din Bucureşti.

RomaniaTV.net
04 feb. 2012, 10:32
Buzău: O tânără de 19 ani, însărcinată în luna a şaptea, s-a aruncat de la etaj

Potrivit unor surse din rândrul anchetatorilor, tânăra ar fi recurs la acest gest din cauza geloziei, informează Mediafax.

În jurul orei 3.00, tânăra şi-ar fi trezit prietenul pentru a-i cere socoteală despre o eventuală aventură. Cei doi au mers să discute în bucătăria apartamentului, iar după câteva minute bărbatul a plecat să se culce şi pentru că a văzut că tânăra nu se întoarce lângă el a revenit în bucătărie. În acel moment, femeia era deja cu picioarele pe pervaz, aruncându-se de la etaj sub privirile tânărului.

Tânara a fost rănită grav, suferind mai multe traumatisme şi fracturi. Ea a fost transportată la Spitalul Judeţean Buzău, însă medicii de la Unitatea de Primire Urgenţe au decis să o transporte la Spitalul Universitar din Bucureşti.