Buzău: Şi-a înjunghiat mama după care s-a sinucis

Caz şocant în satul Bălăneşti din Buzău. Un bărbat şi-a înjunghiat mama după care s-a spânzurat. Vecinii sunt uimiţi de gestul bărbatului, despre care spun că era un om respectuos şi liniştit.

RomaniaTV.net
11 nov. 2011, 07:22
Buzău: Şi-a înjunghiat mama după care s-a sinucis

Bărbatul avea 68 de ani, iar din primele cercetări a rezultat că şi-a înjunghiat mama de 89 de ani cu sălbăticie. După ce a realizat ce a făcut, omul n-a mai suportat mustrările de conştiinţă şi şi-a pus capăt zilelor.

„Pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, autorul s-a dus în camera mamei sale şi cu un cuţit i-a aplicat mai multe lovituri, după care a intervenit decesul. După săvârşirea faptei s-a spânzurat”, a declarat procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, Iuliam Mocanu.

Cea care a descoperit grozăvia este chiar soţia bărbatului. Vecinii au rămas uimiţi de gestul omului, mai ales că îl ştiau liniştit. Cu toţii cred ca a intrat în depresie, ştiindu-şi mama bolnavă de foarte mult timp.

Anchetatorii au cercetat condiţiile în care s-a produs crima urmată de sinucidere şi pentru că nu există dubii asupra autorului spun că dosarul este ca şi închis.