C&A continuă recrutările în ţără. Vezi unde angajează şi pe ce posturi

Publicat: Vineri, 24 Mai 2013 09:29 // Actualizat: Vineri, 24 Mai 2013 09:44 // Sursa: RTV.net

Retailerul de modă C&A continuă angajările şi recrutează personal la Piatra-Neamţ şi la Bucureşti. Află dintr-un material RTV.NET cu ce posturi ofertează angajatorii candidaţii, ce vor de la ei şi până când poţi trimite candidatura pentru un loc de muncă vacant în cadrul C&A.

Foto: http://commons.wikimedia.org

Candidatul căutat de angajatori pentru postul de manager de magazin la C&A la Piatra-Neamţ a absolvit cel puţin studii studii, are experienţă de muncă, preferabil în vânzări, are abilităţi de management şi de comunicare. De asemenea, candidatul ideal vânat de angajatori trebuie să fie flexibil, să aibă competenţe sociale, să fie o prezenţă agreabilă, să fie responsabil, motivat şi dispus să călătorească pe durata training-urilor.
20 iunie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

C&A recrutează asistenţi de vânzări care să lucreze în Bucureşti.
Eşti potrivit pentru postul de asistent de vânzări la C&A dacă ai cel puţin studii medii, dacă ai experienţă de muncă, preferabil în vânzări, dacă eşti comunicativ, motivat şi responsabil. Candidatul potrivit pentru acest post are prezenţă agreabilă, e dinamic şi flexibil.
Şi în acest caz, până pe 20 iunie se primesc candidaturi pentru acest post, conform anunţului de recrutare pe care îl poţi accesa aici.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 nov 14:12
Răspunde | Votează email 0 email
mada
BUNA ZIUA, IERI AM FOST IN PROBA LA MAGAZINUL DUMNEAVOASTRA DIN PIATRA NEAMT. DUPA 3 ORE IN CARE AM LUAT LA CUNOSTINTA DOSARUL CARE M-I LA DAT SA IL INVAT SEFUL DE MAGAZIN ,ACESTA MI-A SPUS CITEZ: "EU NU VREAU SA AM OAMENI CA DUMNEAVOASTRA IN MAGAZINUL MEU". LA INTREBAREA CU CE AM GRESIT EU, DUMNEALUI MI-A RASPUNS: "EU AM AFLAT DE LA FIRMA DE PAZA CA TU AI FOST CU UN ANUMIT DOMN SI CA NU VREAU SA AUD NICI O PARERE DE-A TA, LA REVEDERE". AICI INTERVINE INTREBAREA MEA, PENTRU CE MI-A DAT DOMNUL SA CITESC ACEL DOSAR,DACA ERA ATAT DE INTERESAT DE VIATA MEA PERSONALA?OK,DIN DOSAR AM AFLA CA 2 FRATI GERMANI AUGUSTIN SI CLEMENTE AU EMIGRAT IN OLANDA SI AU INFIINTAT C&A , CA IN ROMANIA A AJUNS IN 2009,CA TREBUIE SA EXISTE RESPECT INTRE PERSONAL SI CUMPARATOR SI RESPECT MAI ALES INTRE COLEGI ,CUM TREBUIE SA BAT PE CASA SI IN CE COSTA ETICHETELE HAINELOR. DE CE NU MI S-A DAT SANSA SA MA POT APARA SI DE CAND TREBURILE PESONALE DEVIN CRITERIU DE ANGAJARE? EU STIU CA FIRMA DUMNEAVOASTRA SE OCUPA CU VANZAREA DE HAINE NU CU VANZAREA VIETII PERSONALE A ANGAJATILOR.
VA MULTUMESC
27 mai 22:16
...de modă C&A continuă angajările şi recrutează personal la Piatra-Neamţ şi la Bucureşti. Află dintr-un material RTV. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
24 mai 09:32
...pentru acest post, conform anunţului de recrutare pe care îl poţi accesa aici. Source Article from http://www.rtv.net/c-a-continua-recrutarile-in-tara-vezi-unde-angajeaza-si-pe-ce-posturi_80496.html ...
1
EUR
4.8418
RON
11 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H