C&A continuă recrutările în ţără. Vezi unde angajează şi pe ce posturi

Retailerul de modă C&A continuă angajările şi recrutează personal la Piatra-Neamţ şi la Bucureşti. Află dintr-un material RTV.NET cu ce posturi ofertează angajatorii candidaţii, ce vor de la ei şi până când poţi trimite candidatura pentru un loc de muncă vacant în cadrul C&A.

RomaniaTV.net
24 mai 2013, 06:29
C&A continuă recrutările în ţără. Vezi unde angajează şi pe ce posturi

Candidatul căutat de angajatori pentru postul de manager de magazin la C&A la Piatra-Neamţ a absolvit cel puţin studii studii, are experienţă de muncă, preferabil în vânzări, are abilităţi de management şi de comunicare. De asemenea, candidatul ideal vânat de angajatori trebuie să fie flexibil, să aibă competenţe sociale, să fie o prezenţă agreabilă, să fie responsabil, motivat şi dispus să călătorească pe durata training-urilor.
20 iunie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

C&A recrutează asistenţi de vânzări care să lucreze în Bucureşti.
Eşti potrivit pentru postul de asistent de vânzări la C&A dacă ai cel puţin studii medii, dacă ai experienţă de muncă, preferabil în vânzări, dacă eşti comunicativ, motivat şi responsabil. Candidatul potrivit pentru acest post are prezenţă agreabilă, e dinamic şi flexibil.
Şi în acest caz, până pe 20 iunie se primesc candidaturi pentru acest post, conform anunţului de recrutare pe care îl poţi accesa aici.