VADIM şi-a depus candidatura la BEC şi îşi VINDE MAŞINA ca să-şi finanţeze campania electorală

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, şi-a depus dosarul de candidatură la Biroul Electoral Central, împreună cu 250.000 de semnături de susţinere. Liderul PRM a anunţat că-şi va vinde maşina pentru a face rost de bani pentru campania electorală.

23 sept. 2014, 12:27
VADIM şi-a depus candidatura la BEC şi îşi VINDE MAŞINA ca să-şi finanţeze campania electorală

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Unul dintre atuurile pe care le vede Vadim Tudor în candidatura sa este faptul că nu este un om bogat.

„Eu nu am avere. Eu îmi vând maşina – vedeţi bine că vin cu maşina unui consilier al meu – ca să fac rost de bani pentru campania electorală (…) De unde să am bani de campanie? Că m-au scos din Parlamentul European şi a intrat Mircea Diaconu furând PSD-ul pentru el 400.000 de voturi ale mele. Vi se pare normal ca un actor de doi lei găuriţi care a stricat toate filmele în care a fost distribuit 7%? Unde s-a mai văzut într-o Europă care votează cu ambele mâini mişcările naţionaliste şi justiţiare? Da, îmi vând colecţia de documente istorice şi culturale, îmi vând colecţia de numismatică şi maşina. Asta-i proba integrităţii mele!„, a spus preşedintele PRM.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. ULTIMA ZI de depunere a candidaturilor. Cine ar putea RATA intrarea în cursă

Acesta a avut cuvinte grele la adresa contracandidaţilor săi şi a partidelor care i-au propus, partide pe care le-a numit „găşti interlope”. „A ajuns rău ţara asta, uite de asta candidez. Are cumva cineva curaj să intre cu mine într-o dezbatere televizată cu mine? Mătur podeaua cu ei. Numai eu am dreptul moral să deschid gura. Toţi care candidează sunt nişte impostori„, a vituperat Vadim.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. De o atenţie specială s-a „bucurat” Victor Ponta pe care l-a acuzat că a dispus blocarea site-ului „Tricolorul”. „Tinere Ponta, nu ţi-e ruşine obrazului? Te-ai uitat, băiete, în oglindă? Ce te-ai supărat pe pamfletul meu din ‘Tricolorul’ şi ai blocat site-ul două ore? Că nu ţi-am dat numele. Asta, pamfletul e pamflet. Este o artă„, a mai spus Vadim Tudor.