Ca a păţit cu adevărat Cristi Borcea de a ajuns de urgenţă la SPITAL. Informaţii de ULTIMĂ ORĂ de la RAHOVA

Cristi Borcea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, după ce a primit o sentință de cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor terenurilor din Mamaia.

21 feb. 2019, 15:27
Ca a păţit cu adevărat Cristi Borcea de a ajuns de urgenţă la SPITAL. Informaţii de ULTIMĂ ORĂ de la RAHOVA

Cristi Borcea a ajuns de urgență la spital, iar în aceste momente se află internat la spitalul închisorii Rahova. Dacă, inițial, s-a spus că afaceristul a venit să își facă un set de analize de rutină, ei bine, se pare că adevărul ar fi cu totul altul.

ULTIMA ORĂ! Cristi Borcea a fost transferat la Penitenciarul Spital Rahova. Ce se întâmplă cu fostul boss al lui DINAMO

WOWbiz.ro a aflat de la surse de la fața locului ca deținutul Cristi Borcea s-a îmbolnăvit în pușcărie: „Are probleme cardiace mai vechi, o malformație congenitală, și, în urmă cu câteva zile, a acuzat înțepături în zona inimii. În plus, mai prezintă probleme și cu membrele inferioare, în special la menisc, de aceea, totul trebuie luat în calcul și nicidecum lăsat la voia întâmplării. Deocamdată, situația lui necesita internare și, cel puțin pentru o perioadă, a fost repartizat într-un salon, în care mai există un pacient din penitenciar, și el cu afecțiuni similare”.

Cristi Borcea, SHOW în PUŞCĂRIE. Ce le-a transmis celorlalţi deţinuţi de la Rahova: ESTE DEMENŢIAL!