Ca la noi, la nimeni! Femeie legată şi biciuită de soţ pentru că a umblat la butoiul cu vin

România de zi cu zi nu încetează să ne surprindă. Şi dacă lumea crede că America este tărâmul tuturor posibilităţilor, nu au auzit ce se petrece pe la noi. În Iaşi, o femeie a fost legată şi biciuită de soţ pentru că a îndrăznit să umble la butoiul cu vin. Acum, bărbatul va răspunde pentru pedeapsa pe care i-a aplicat-o consoartei în faţa judecătorilor.

RomaniaTV.net
06 dec. 2016, 07:53
Ca la noi, la nimeni! Femeie legată şi biciuită de soţ pentru că a umblat la butoiul cu vin

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat de 76 de ani care este acuzat de lipsire de libertate şi violenţă în familie, scrie ziaruldeiasi.ro.

Petru Lungu a fost deferit justiţiei după ce şi-a pedepsit nevasta care umblase la butoiul de vin imediat după ce l-au făcut. Potrivit anchetatorilor, fapta a avut loc în noaptea de 15 spre 16 octombrie, imediat după ce cei doi bătrâni făcuseră vinul. În acea seară, Lungu i-a reproşat soţiei sale că a umblat la butoiul cu vin, femeia reacţionând şi, potrivit declaraţiei bărbatului, lovindu-l. Petru Lungu a ripostat şi a lovit-o pe soţia sa cu un obiect contondent. Ulterior, a legat-o cu o sfoară de mâini şi a continuat să o bată cu un bici, dar şi cu pumnii, până ce victima şi-a pierdut cunoştinţa. Femeia a suferit răni ce au avut nevoie de 14-15 zile de îngrjiri medicale.