Ca-n bancuri: Poliţistul l-a amendat pe Iepuraş pentru că nu purta casca de motociclist

O patrulă de poliţie de pe o autostradă din California l-a oprit pe "Iepuraş", dar nu pentru a-i face urări de Paşte, ci pentru a-l penaliza pentru că mergea cu motocicleta fără să poarte cască de protecţie.

01 apr. 2013, 08:18
Ca-n bancuri: Poliţistul l-a amendat pe Iepuraş pentru că nu purta casca de motociclist

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, pe autostrada Southland, din California. O patrulă a poliţiei rutiere care supraveghea autostrada a observat la un moment dat un „iepure” gigantic gonind pe o motocicletă cu ataş. Când s-a apropiat, poliţistul l-a oprit pe Iepuraş, constatând că acesta nu purta casca de protecţie, informează postul local de televiziune CBS, Los Angeles.

Iepuraşul de Paşte se îndrepta către un eveniment caritabil şi plecase de-acasă gata îmbrăcat pentru această ocazie. Nici prin minte nu-i trecuse să îşi mai pună casca de protecţie, pentru că nici nu ar fi avut cum, din cauza urechilor mari.

I-a explicat însă poliţistului despre ce era vorba, iar acesta l-a iertat, dându-i doar un avertisment verbal Iepuraşului şi scutindu-l astfel de amendă.

Biroul de presă al poliţiei a mai informat că este pentru prima oară când un Iepuraş de Paşte este oprit în trafic pentru o abatere. În trecut, agenţii rutieri au oprit Moşi Crăciuni şi alţi costumaţi pentru diferite ocazii.