Cabinetele aleşilor, la control VIDEO

Conducerea Camerei Deputaţilor ia la puricat cabinetele parlamentare ale aleşilor. Şefii deputaţilor vor să ştie dacă aceştia au păstrat în bună stare obiectele primite pe semnătură la început de mandat. Ceşcuţe, calculatoare, perdele, scaune şi chiar Loganurile vor fi atent inventariate timp de cîteva luni de echipe speciale de inspectori de la Parlament.

RomaniaTV.net
25 mart. 2012, 10:15
Cabinetele aleşilor, la control VIDEO

La sfîrşitul lunii, cabinetul deputatului Ion Călin va primi vizita inspectorilor de la Bucureşti. De la mic la mare, bunurile din birou vor fi atent analizate. Nu vor scăpa de inventar nici cele 6 ceşti de cafea moştenite de la predecesorul său.

„Vreau să vă spun că serviciul de ceşti e de la deputatul dinaintea mea. Şi de la cel dinaintea lui… de la înfiinţarea Camerei. Chiar dacă s-o fi spart vreuna, le-am completat”, a spus deputatul de Dolj.

La Reşiţa, deputatul Ion Mocioalcă aşteaptă şi el controlul anunţat de la centru.

„Nu ştiu dacă s-a pierdut vreo linguriţă sau s-a spart vreun pahar, dar de acest lucru se ocupă ei şi biroul meu tehnic şi sper să iasă totul în regulă. Dacă nu, sigur, suntem buni de plată şi vom rezolva aceste probleme”, a declarat Mocioalcă.

La cabinetul deputatului Ioan Chisăliţă, angajaţii s-au declarat convinşi că nu lipseşte nimic de pe inventar. Şi chiar dacă ar fi aşa… consecinţe nu vor exista.